NYA NAGLAR

.

Uppladdning innan gymmet!

.

..

En grej som jag gör med jämna mellanrum sen måånga år är att fixa naglarna på salong! Har blivit en vana och jag minns inte när jag hade salongsfixade naglar senast? SÅ smidigt att någon proffsig tjej gör dessa istället för att jag ska försöka palta på med nagellack (blir ju aldrig lika fint) Kom ni ihåg förresten när man skulle ha en sån där egen  ”nagellampa” och köra gellack hemma? Lolo och hennes kompisar höll på ett tag tills huden på fingrarna plötsligt började frätas bort, hu så läskig det såg ut. Sen togs de bort tror jag (iaf hos oss) Hur, som, helst. Idag gjorde jag dessa våriga härliga naglar och blev s å nöjd! Pastelligt och härligt med lite olika färger, naglar som man blir glad av:)

.

.

.

Kom ihåg att jag fixade mina naglar första gången på salong när jag gifte mig första gången (alltså år 2000) Då var det l y x  tyckte jag cch rätt dyrt och inget jag unnade mig till vardags och det fanns bara en eller två salonger i stan. Nu finns det ju huur många nagelsalonger som helst och det är bra mycket billigare. För några år sedan var många av de ”billiga” salongerna tokslarviga och man kunde få riktigt ont av slipmaskiner som for in i nagelband, sönderfrätta eller nedslipade naglar (de slipade liksom ner nageln för att akrylen skulle fästa? Och det gjorde SÅ ont i de där lamporna när materialet brändes fast sen) och infektioner (hände mig) men nu har jag några favoritsalonger som är grymma! Snygga (smärtfria) fräscha naglar som håller.

.

.

Och idag har vi ju lillelördag igen! Här har jag shoppat räkor med mumsiga tillbehör till middag och så blir det ett glas rosé till det. Mumsfillibabba.

.

.

Önskar er en mysig kväll så ses vi snaaart igen!

.

.

KRAM

.

.

4 kommentarer till “NYA NAGLAR

  1. Jag är ”lätt” beroende av att bygga naglar med gelé. I början byggde jag med akryl, men det slet så mycket på mina egna naglar.. det var 98… höll upp i något år men ville gärna ha påbyggnad på mina naglar för de var så vassa i sig, rev mig alltid på mina egna naglar o råkade alltid riva folk omkring mig 😱😂… när gelé äntligen kom ut på marknaden så hoppade jag på det direkt och har inte haft frivilligt uppehåll på 20 år..

    Härliga pastellfärger du har på dina.
    Valde också pastell nu senast, aprikospastelliga 😍

  2. Alltså jag har aldrig ens sett en sån där nagellampa. Äger inget nagellack och har aldrig varit på nagelsalong. Antar att det har med vilka jobb man har eller har haft och vilka fritidsintressen man utövar. Fint på dig och många andra så klart, men jag har aldrig vant mig vid det så jag skulle nog mest känna mig utspökad med salongsnaglar. Och nu med all info om frätningar och annat blev suget ännu mindre! Trevlig helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg