NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILL UTELIVET!

REKLAM FÖR JOTEX

,

Nere i källaren står mitt maffiga olivträd och YES det klarade vintern! Först hade jag det ju uppe i burpråket men där blev alldeles för torrt och varmt (tappade precis alla blad) så vi kånkade ner det i källaren i november. Så började det komma nya blad i januari och nu ser det alltså så här grönt ut redan. Ni kan gissa vad det kommer må bra sen när det ska ut på terassen om några veckor! Har letat efter en ny lättare snygg kruka som trädet kan stå i, något som man orkar baxa in i höst igen, och blev supernöjd med denna jättekruka från Jotex i en skön kalkvit färg. Alltså inte vit-vit utan så där matt tonad färg. Med fat kostar den här maffiga krukan (diameter 40 cm) inte mycket och med min rabattkod PETRAMAR2022 ännu mindre! Finns i flera storlekar här och jag har alltså den största.

.

.

.

Vattnat trädet ordenligt ca var 10:e dag under vinterhalvåret. När det kommer ut ska jag fylla på med ny fräsch jord också. Krukan finns i fyra olika färger (den beigea är också superfin) Ett riktigt fynd mina bloggisar! Använd min rabattkod PETRAMAR2022 i kassan.

.

.

.

Jotex har som vanligt massa nytt och fräscht i butiken! Här har vi några av mina favoriter: snyggpläd i ull att svepa runt sig när det känns lite kyligt härriktigt snygg soffa i aluminium (finns i mängder av fräscha färger) här, klassisk terrassvärmare att hänga över matbordet som en lampa här, läcker solsäng här, fin skulptur att ha som detalj på uteplatsen eller trädgården här och bord i aluminium (så bra material att ha utomhus, rostar inte och lätt att flytta) här.

.

Med min kod PETRAMAR2022 får du 30% off på en hel order (på ordinarie pris) och 5% off på röda priser i en vecka!! (Ej på elektronik)

.

.

Åh vad läängtar nu efter att fixa ute inte sant? Har börjat lite smått själv och mycket mer ska det bli:)

.

KRAM

.

.

.

 

8 kommentarer till “NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILL UTELIVET!

  1. Tack för fin rabattkod men får den inte att funka för krukan ”inte giltig”. Är det något du kan kolla upp?

      1. Hej! Nu funkar koden men den ger inte 30% dock…..På krukan som kostar 799 i ord pris och nu 679,15 i nedsatt pris ger koden rabatten ger 33,96 vilket inte är 30% på något av beloppen.

        1. Hej Åsa, i Petras inlägg så står det att det är 30% rabatt på ordinarie priser och 5% på röda priser. Krukan du tittar på har redan ett sänkt pris, rött pris, så på den är det bara 5% rabatt på. Vilket då är ca 33kr i rabatt.

  2. Å så vackert träd! Vet inte men tror du behöver avhärda trädet med skugga el väv över så inte de nya bladen bränns 🥰
    En annan sak som jag gör ibland är att jag blandar urin m vatten. 1 del urin med 20 delar vatten, det luktar inget. Fantastisk gödning och växterna blir knallgröna och lyckliga. Utomhus kör du 1/10 på sånt du vill göda. Man kan ha det i odlingslandet också m där går min gräns iaf 😅 det går inte 😳

  3. Längtar ihjäl mig efter att få ”piffa” till uteplatsen ☀️🌸🪷. Vart är den supersnygga vattenkannan ifrån 😍?

  4. Härligt att trädet överlevde, brukar inte ha samma tur tyvärr! Såå efterlängtat med uteliv, känns som en evighet sedan:)
    Kram och ha en fin helg

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg