KLASSISK KOMBO & FINFINA KLÄNNINGAR

REKLAM FÖR ELLOS

.

En liten söt omlottklänning plus en trench – kan det bli mer klassiskt vårigt?? Feminint och tidlöst, I love it. Jag är ju svag för både färgen orange, omlott och knälånga klänningar så jag var bara tvungen att klicka hemma denna söta sköna vardagsklänning. Finns här för den som vill ha samma.

.

.

.

Sen var det ju den snygga trenchcoaten (japp den som jag hade häromdagen) SÅ extremt prisvärd och sitter som en smäck. Finns här.

.

.

.

Fyra andra klänningar som jag lätt kan tänka mig i min vår och sommargarderob! 1. Vit med brodyr som passar alltid finns här. 2 Lite 80-talsfluff & pastelligt finns här 3. Perfekt liten 70-talsretroklänning finns här 4. Sockersöt vit med perfekt stil  (knyt i midjan, ballongärm och volang på axel = favorit) finns här

.

Med min rabattkod får ni 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/4.

Koden är: PETRAAPR

.

.

KRAM

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “KLASSISK KOMBO & FINFINA KLÄNNINGAR

  1. Kappan är ju löjligt snygg enligt min smak. Allt är förvisso fint på dig.

  2. Jag ser en perfekt outfit på en vacker kvinna. Det här är dina färger Petra. Färgerna på din makeup matchar färgen på din klänning och ditt hår perfekt. Harmonin är helt enkelt perfekt.

    1. Kul att du gillar! Kappan är normal och klänningen något liten skulle jag säga. Brukar ta 36 men har strl 38 på denna och det blev lagom:)

Comments are closed.