EN NY ÄLSKLING TILL SOMMARGARDEROBEN

REKLAM FÖR MODELIN

.

Men hej hallå sommardag!!! VILKET underbart väder vi har här i Småstaden. 20 grader varmt och skönt och härligt och all grönska har verkligen exploderat idag. Visst känner man livet i sig lite extra såna här dagar?? Själv är jag på topphumör och det tisslas och tasslas om någons 50-bastdag. Tydligen ska jag vara redo att sticka iväg med min honey tiidigt i övermorgon och jag har ingen aning om var. Hur pirrigt! Min älskling, åh han är verkligen bäst. Snäll, kul och spännande – jackpot!

.

.

.

Och så här går jag omrking ute på gården just nu! Eller inte exakt just nu för nu ligger jag på soffan i vardagsrummet och sippar ett glas fredagscava och väntar på H och kikar in till er:)

.

Hittade sååå fina sommaroutfits på Modelin från danska Neo Noir och bla den här klänningen. Köpte faktiskt 3 st Neo Noirklänningar! De har bara den där perfekta smickrade stylen som man känner sig både snygg och bekväm i. Den här sommardrömmen med volanger på axlarna (älskar som ni vet) hittar ni här.   (jag har strl 36 och den är normal i storlek)

.

.

.

Och vet ni vad – jag har i samarbete med Modelin fixat en unik rabattkod åt er där ni får 25% på allt från Neo Noir tom 14:e maj. Koden i kassan är PETRA25. Passa verkligen på nu att shoppa den där perfekta sommarklänningen eller blusen (jag ska vi er mina andra Neo Noirklänningar också så klart)

.

.

Önskar er en fab fortsatt fredag!

.

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “EN NY ÄLSKLING TILL SOMMARGARDEROBEN

  1. Jättesöt klänning på jättesöt tjej!
    Himla fin färg du har! Vilken bus använder du?

  2. Snyggt!
    H har verkligen en jackpot han med, många män som mer än gärna skulle vilja ha en fru hemma hela dagarna som städar, tar hand om barn, handlar och planerar middagar! 😃

  3. Hej Petra!
    Första gången jag hittade dig ,skrev du om en söt vit klänning som du hade på dig på eran bröllopsresa. Klänningen var vit och var från HM. Du hade den på stranden och skrev: skynda att fynda😉Det gjorde jag och efter det är jag fast hos dig☺️

  4. Hei. Lurer på om fargen i din hall er soft shadow eller Feelgood? Takk for svar🤍

  5. Du är så jädra vacker 🙂
    Skulle säga jackpot för er båda faktiskt <3
    Stor kram å så spännande att bli bortrövad hahah

  6. Superfin o superfräsch!! Så spännande med hemlig resa. Rabattkoden verkar inte fungera…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg