KAPRIFOL & LADDA FÖR BARNLEDIGT

.

Den här tiden, innan det blir fullt av härliga blommor ute att plocka buketter av, så älskar jag att ta in gröna kvistar! Man kan ta in lite vad som, fruktträd, syren, hortensia tex och häromdagen tog jag in kaprifol. SÅ fina och våriga ju! Passade perfekt i Lousie Roe vasen.

.

.

Bon soir mes amis!

.

Busy dag idag vänner med massa att göra! Men nu är jag hemma igen och har packat och är faktiskt helt klar här. Vääldigt ovanligt för att vara mig haha (är alltid alltid ute i sista minuten) Kanske är det för att jag inte har en aning vad jag ska packa? Jag vet ju liksom inte vad jag ska imorgon och vad vi ska göra. Men jag har en hel del nytt och riktigt snyggt och ja jag slängde ner det helt enkelt! (H säger att det kommer vara ca 20 grader varmt så det blir inte strand och Barbados iaf:)

.,

Nej nu ska jag bara softa och lägga mig i soffan och mysa med Moje framför Let´s Dance! Har aldrig varit ifrån honom så länge som vi ska vara nu<3 Vi är inte direkt supervana med att vara helt barnlediga direkt så det känns nästan lite fel? Som att vi gör något superego nu. Hoppas han förlåter oss! (Hans stora syskon tycker dock bara att det är supernice att vi åker iväg:)

.

.

Vi får se om vi ses imorgon! Ska försöka hinna kika in till er vänner<3

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “KAPRIFOL & LADDA FÖR BARNLEDIGT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.