MORGON PÅ D´ANGLETTERE

 ´.

Jag är i Köpenhamn mina vänner!!! H hade ordnat världens mysigaste grej igår som började på stationen hemma i Västerås. Körde en ”På Spåret” och gav mig en första ledtråd på 10 poäng och jag satt den direkt haha. Inte såå svårt när man ska åka tåg! Sträckan Stockholm- Köpenhamn var såå fin att åka med tåg. Solen strålade, tåg var typ ljudlöst och det var vin och mat där vi satt och swischade fram. Precis som på flyg. Min älskling vet att jag haatar att flyga så allt var planerat för att jag skulle kunna koppla av 100%. Så där satt vi igår och skrattade och drack vin och lyssnade på Gasolin! Framme i Köpenhamn så var det direkt till hotellet D´Angleterre och ja vi checkade in i den häftigaste sviten allra högst upp. H är crazydaisy, vi har en terass som är enorm och med den utsikten!

.

.

.

Denna är ju världens b ä s t a

.

,

.

Vi har ju pratat om att ta en Köpenhamntrip och då har jag nämnt att det är just på det här superklassiska hotellet jag vill bo då. Någon har lyssnat<3

.

.

Så vi kör fyra dygn i Copenhagen hurraaa med tema fira!!! Igår firade vi ju vår 12:e bröllopsdag hela dagen med avslut med middag nere i Nyhavn i kvällssolen. Idag startade vi dagen med ett löppass bort till Lille Havsfrun, såå fint, och en tur förbi Amalienborg innan det var lyxfrulle extra allt och sen spadags. Nu är vi skrubbade och rena och ska ta en tur ut på stan! Prommisskorna är på och solen stråålar över den här magiskt härliga staden.

.

.

Hoppas ni får en fin måndags girls!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “MORGON PÅ D´ANGLETTERE

  1. Så härligt det ser ut och du bjuder på vackra bilder som vanligt. Älskar Köpenhamn! Vi njuter av vår sista dag här på Mallorca som också är en favorit. Kram //Tina

  2. Så roligt att bli överraskad! Och med en sådan mysig lat- och lyxtripp! Njut och ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.