ÄÄÄÄNTLIGEN 50!

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Tjohoooo  – ÄNTLIGEN får jag fylla 50 bast!!!

Japp idag är dagen då man fyller ett halvt sekel och som man läängtat! Eller jag skojar ju, inte alls detta år faktiskt (jag brukar ju verkligen längta efter födelsedagen i vanliga fall, som ett barn typ:)

Jamen vad ska man göra det är bara att fortsätta rocka sin ålder och livet. Nä det är inte en siffra som man glatt kastar omkring sig så där, den känns ju ärligt talat inte helt jätteskrispigt. Har faktiskt haft en del åldersnoja ja. Men jag är absolut väldigt lycklig, väldigt harmonisk och vääldigt tacksam över det jag har. Så bara att fortsätta njuta av det och att jag tex fått en heelt otroligt man. Världens bästa faktiskt. Jisses vad H har fixat massa romantiskt och kul mys här i Köpenhamn och det tar aldrig slut. Från surpriseresa till ballonger och champagenfrukost på rummet imorse och d e n födelsdagspresenten till middag på Marshal ikväll. Älskar honom såå mycket! Känner mig nykär och pirrig. Vi har haft så  roligt och ätit s å mycket gott de senaste dygnen<3 ( Jag ska försöka sammanfatta Köpenhamn i ett inlägg sen)

.

.

.

Kvällens: Blusen hittar ni här och kjolen här (och just nu 25% off med koden PETRA25 hos Modelin)

 

Men nu blir det strax middag och jag ser ut så här (med födelsedagspresent på, ni kanske kan se vad??:) Matchar

Hotel D´Angleterres inredning perrrfekt (accentfärgen är lavendel överallt:)

.

.

Nej nu måste kila men ha en fin kväll nu mina fina bloggisar! Heja 10 maj och heja livet!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

50 kommentarer till “ÄÄÄÄNTLIGEN 50!

 1. Grattis världens snyggaste bloggerska!
  Dina inlägg och inredning är alltid så härliga att ta del av.

 2. Grattis Petra🎈🎂🎈🍸🎈💃🏼🎈 50 är ju det nya 30 och du rockar den åldern.. snygg som få❣️

 3. Grattis, du är så fin!
  Får man försiktigt fråga om det fina armbandet är en födelsedagspresent? Vart kommer det från?

 4. Happy birthday 🎂
  Don’t worry about the number, you look stunning for your age, and that dress 👗 beautiful.
  What a wonderful husband you have.

 5. Stort grattis Petra! Du lyser som en vacker sol med 50 stolta strålar runtomkring ☀️❤️🥂🍾

 6. Stort varmt grattis Petra . Firade in min 50 års dag i Köpenhamn också för några månader sen och hade precis som du fantastisk dagar ./ Kram och hurra till dig !

 7. Grattis fina Petra! kändes skönt att fylla 50 år… firade in min födelsedag i London med familjen. Njut av Köpenhamn och njut av livet

 8. Stort och varmt grattis på din dag! Du förgyller min vardag och jag önskar dig allt gott, kram!

 9. Hipp hipp hurra på din födelsedag bästa Petra!🥳 Tack för alla år jag fått följa dig. Alltså vilken 50-årig pingla du är!🤩

 10. Stort Grattis vackra Petra!
  50 har väl aldrig sett så bra ut! Njut av Köpenhamn, mysigaste storstaden och hotellet är verkligen den bästa! Kram 🙂

 11. Stort Grattis på din dag! 🤗🍾🇸🇪🌟 själv firar jag min 50 års dag den 24:e..

 12. Stort GRATTIS fina Petra🥳
  Vilken magisk födelsedag🍾🥂🍓🍃Njuuut!
  Älskar det armbandet💗

 13. Stort grattis snygging 🌺🍾🥂🎉♥️Superhot🔥 kram från en 51-åring som läst din blogg i måååånga år💓

 14. STORT <3 GRATTIS du vackra P! Så vacker och som du inspirerar, din outfit var superduperfin, såklart kollade jag även upp detta till en kommande studentskiva! Och visst är Köpenhamn helt fantastiskt! Och bor inte så långt ifrån och heller inte så långt ifrån dina siffor 🙂 Hipp Hipp hurra hurra hurra! Kram från Skåne!

 15. Hipp hipp hurra för dig!!får ju tänka att alternativet till att inte bli äldre inte är så kul-så njut!!köpenhamn är fantastiskt, bor i Malmö och undrar så varför jag inte är där oftare!🥂💛👌🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.