SOMMAR, SOL & FUSKBRUN

REKLAM APOTEK HJÄRTAT

.

Ååååh äntligen är det dags för sommar och värme och solbrun, fräsch, gyllene hud! Eller kanske inte ääntligen så där direkt för många är vi som tänker hu vad blek man är efter vintern. Inte vill man gå med bara ben då va? Jag är ju en person med en hud som iofs aldrig blir kritvit och men aldrig riktigt brun heller. Har någon form av gul-beige kulör? Är idag rätt tacksam att jag väldigt sällan bränt mig, även om jag slarvat rejält med solskydd i unga år.  Då var det mest grillolja:)

.

Men sen rätt många år så kör jag på BUS och det finns ju magiskt bra sådana nu! Enkla att använda och applicera, doftar absolut inte BUS och framförallt så ger de en riktigt het snygg bränna. Spelar ingen roll om det är mulet eller om du inte vill exponera huden eller om du har min hudtyp som knappt färgas av solens strålar, du kan bli hur fint sommarfräsh brun som helst ändå! Säkert och snabbt
.

På Apotek Hjärtat har du just nu 20% på BUS och allt annat också vid köp även 400 kr och rabattkoden i kassan är PETRA20 

….

P,

.

 Jag ÄLSKAR som så många andra Ida Wargs busprodukter. Har en skön lätt water mist till ansiktet (finns här) en mousse till kroppen (finns här) som används med busvante för enkel applicering och så en busspray (finns här) för fötter, händer, rygg och ja alla ställen där det är lite svårt och knivigt att komma åt och göra snyggt (Self-tanning spray ovan på händerna är verkligen det bästa – tips) Sprayen i ansiktet ger verkligen lyster och jag älskar känslan att ha den på! Alla produkterna ger riktigt fin färg som kommer inom ett par timmar.

.

.

.

Sen får man inte glömma solskydd, även till vardags när man kanske bara är ute på gården. Jag tycker inte om kletigt, oljigt och kladdigt utan det ska gå snabbt och gärna smälta in i huden och ge fukt. Jag använder ACO´s Sunspray 30 spf, så himla bra (finns här)

,

Koden PETRA20 är den som gäller i kassan om ni vill handla med 20% off hos Apotek Hjärtat vid köp över 400 kr och det gäller på ALLT tom 13/5

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “SOMMAR, SOL & FUSKBRUN

 1. Va näää..du har ju en sån där drömmig olivgrön hudton 🤗
  Önskar jag hade det själv 🥰
  Jag tycker dock att alla bus luktar oavsett. Skulle vara revolutionerande med en som verkligen va doftfri 🤗

 2. Hej! Vilken fin färg du har. Jag gillar BUS, men har inte hittat någon som inte färgar av sig på kläder och sängkläder. Har inte testat Ida Wargs, hur är det med dem?
  Ha ett bra veckoslut!
  Catarina

 3. Wow vilken fin solbränna och så fint du passade i gult. Vart är det snygga setet från?
  Måste också passa på att säga Gratttis i efterskott. Trodde du skojjade när du sa att du fyllde femtio. Tyckte nyss du fyllde 40, var tvungen att läsa vidare för att se om du skojjade, eftersom man absolut inte kan tro att du är 50.
  Kram Helena

 4. Hej måste bara få fråga var fatet för glasögon kommer ifrån? Perfekt för en man som aldrig hittar sina😉😇…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.