BADA, BADA, BADA

.

Bada, bada & bada – Moje älskar att bada i havet här på Gotland precis som sin pappa (me not so much) och vilken tuur att mormor & morfar har en strand på sitt sommarland! Så det kan bli många dopp precis när man vill. Morgondopp, dagsdopp och kvällsdopp. Köpte världens snyggaste randiga badring åt Moje i Visby i en mysig affär och den får följa med ner så klart idag!

.

Annars har vi inga speciella planer denna måndag! Ska hämta ett paket på affären i Lärbro och kanske blir det en smultrontårta… Är så himla sugen på det så efter bad blir det smultronjakt.

.

Ha en riktigt fin dag nu snyggingar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “BADA, BADA, BADA

  1. Mysigt, så fin kille! Jag suger in mig av all spännande ”inredning” och utsmyckning som skymtar från trädgården. Ser så läckert ut!

  2. I Lärbro hade vi en gård i ett par år. Sålde den sen pga pandemin bl.a och köpte istället landställe på fastlandet. Men mysigt var/är det och jag längtar verkligen tillbaka till ön ☀️ Måste snart bli en semesterresa dit igen❣️

  3. Älskar att bada i havet på Gotland. Men vi har haft lite otur när vi testat Sudersand. Då har algblomningen varit i full gång. Tofta har varit bättre. Snygg badring han fick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.