DET KAN VARA VÄLDIGT NÄRA MELLAN HÄRLIGT & HEMSKT

Hemma igen och myser på gården efter en tur till Fårö igen idag!

.

.

Heeeej vänner!

.

Yes idag tog vi barnen och åkte iväg till Sudersand (en jättefin jättpoppis jättestrand) på Fårö för att sola och bada! Perfekt härligt sommarväder och vi åt gott på Sannas och badade och myste. Fullt med folk som njöt av sommarsol precis som vi men så plötsligt blev det lite oroligt i vattnet? Det visade sig att ett par föräldrar inte varit helt uppmärksamma där i vattnet och att deras lilla fyraåriga flicka, utan puffar, nu var på drift ut på havet (det blåste en del) på en uppblåsbar badanka och de (och ingen annan) kunde inte simma  ikapp för det gick så fort. Som tur var fanns det en fantastisk ung kille som hyrde ut sup-brädor på stranden som snabbt paddlade ut och kunde rädda den lilla tjejen. Men tänk om ankan vält eller hon blivit rädd och hoppat i vattnet där ute innan livräddningen kom.. Usch, vi var nog många som fick lite ont i magen av det där. men så underbart skönt att allt gick bra så klart!

.

Det händer tyvärr många drunkningsolyckor med barn iblandade  så därför vill jag idag bara påminna er alla fina bloggisar om att hålla koll och hålla i era små<3 Lätt att man ”bara ska kika lite i mobilen” (vet själv hur det är) och så är olyckan där snabbare än man kan ana.

.

Ha nu en fin kväll alla ni!

.

KRAM

.

.

.

 

5 kommentarer till “DET KAN VARA VÄLDIGT NÄRA MELLAN HÄRLIGT & HEMSKT

  1. Du har så rätt och det är bra att du lyfter detta. Som barn var jag på Öland när en 7=årig flicka drunknade och det minnet lever kvar och blir som en påminnelse när vi är nära vattnet.

  2. Viktigt budskap, bra att Du lyfter fram detta. Sååå skönt att skönt att denna förfärliga incident fick ett lyckligt slut efter en fanatisk insats av killen.

  3. Mardröm ju att det ska hända barnen något när man badar i havet. Skönt att det gick bra den här gången. Det går ju så fruktansvärt fort när det väl händer något.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg