EN FÄRGBOMB – BÅDE DAG & KVÄLL!

REKLAM FÖR ELLOS

 

.

Man måste ju bara älska att dra på sig härliga f ä r g e r nu när det är sommar och brännan sitter där den ska (för mig är det kombo av bus+sol+fantastiskt effektiva solpiller som jag ska tipsa om i ett annat inlägg) Här jag tex på beachen på Sundersand igår i en helt underbar stickad klänning som jag har över bikinin. Det hör till en fin underklänning men den behövs inte tycker jag.

.

.

.

Kände att jag passade perfekt där i surfmiljön bland sanddynerna – lite 70-talsstyle i orangemönstrat och stickat och med stora tonade solisar! Det gillar vi:)

.

Söta klänningen hittar ni här och den finns även i vitt här. (Jag har strl 38/40 men skulle lätt kunna ha 34/36)

.

Så orange/cerise var knallfärgen på gårdagens och nu kommer kvällens färgbomb..

.

.

.

Om det var löst och ledigt på playan så kör vi tight när vi ska åka iväg till bistron! (Det slutade preciis regna och det är därför jag har lite regnprickar på kläderna:)Alltså den härliga koboltblåfärgen på det här setet s y n s verkligen, inget för den diskreta direkt haha. Och jag äälskar den.

.

.

.

Väldigt poppis är det ju nu med såna här styles med snören som kan dra åt hur man vill. Man kan dra upp kjolen så den blir kortkort eller som jag här, dra ner den så mycket det går. Samma sak med toppen. Jag har strl 34/36 på detta set för den som undrar och toppen hittar ni här och kjolen hittar ni här.

.

.

.

Hos Ellos finns det som alltid massa nyheter och olika modeller på klänningar och storlekar som passar alla! Här har ni några snygga färgklickar till: söta lila klänning här, blå kaftan här, orange maxiklänning här och en riktigt snygg mönstrad wrapklänning här

.

.

Och jadå – 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/7. Koden i kassan denna månad är: PETRAJUL22

.

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “EN FÄRGBOMB – BÅDE DAG & KVÄLL!

  1. Vad fint ni har det på Gotland!
    Du är verkligen snygg och fräsch.
    Glad att vi tjejer kan stötta och peppa varandra.
    Du verkar vara en bra människa också!
    Kram Lotta

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg