MINA BÄSTA PILLER

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONLÄNKAR LIFE

 

.

Denna lördag kväll tänkte jag, när jag sitter i soffan här framför Sommaren med släkten (alltså den serien är ju bara så extra kul för att jag tänker bara på att H är ju min Jens och pappa är Gunnar!) tipsa er om mina favvopiller. Jag har ju varit rätt dålig på att köpa hälsopiller och om jag köper det så glömmer jag efter ett tag att ta dem och så blir pillerna gamla och bara står. Men i våras så var jag faktiskt rätt slut och hade dålig ork och energi och som ni kanske vet pmds from hell och tog reda på vilka piller som ev kunde hjälpa just mig med 1. Sova bra och inte stressa 2. Få mer energi och bli gladare och piggare och mer mig själv igen helt enkelt 3. Ge huden lyster och färg (Blödde ju så himla mycket varje månad så jag blev liksom grå) Började mellanpiller för att slippa mens (otroligt skönt) och så tre olika  piller från hälsokosten som jag tagit varje dag i ca 3 månader och v i l k e n skillnad.

.,

,

.

De här kapslarna, KSM 66, tipsade faktiskt min bror om och han tyckte jag skulle prova! De gör att jag somnar så lätt och ja att jag inte ligger och grubblar på kvällen. Plus att jag känner mig liksom starkare och piggare. Bra vid oro också. Tar en kapsel varje kväll. Finns här

.

.

.

Sen har vi klassisk Betakaratoen som jag aldrig provat tidigare vad jag minns? Köpte extra starka sk Solpiller och alltså jag har ju aldrig varit brunare i hela mitt liv  som denna sommar och jag har extremt svårt att färg! Så här brun har jag inte ens varit efter månadslånga Thailandsemestrar (Var ju alltid brunare när jag åkte än när jag kom hem pga spraytan haha) Men nu ÄNTLIGEN. Tar ett piller varje morgon.  Finns här

.

..

.

Och fina tjejer, åker erat humör också bergochdalbana och pendlar mellan normal, uppgiven och tvärilsk så tycker jag verkligen  ni ska prova Wo-ho för mitt humör är superstabilt numera. Givetvis beror det även pga av mina mellanpiller men jag är helt hundra att dessa hjälper mig med att ha ett skönt jämnt humör och få massa energi! Wo-ho hjälper dig alltså med din hormonella balans. Tar två kapslar varje morgon och kommer inte sluta. Finns här

.

.

.

50 år och pigg och glad och nöjd! (Tycker att huden har fått ännu mer lyster och att jag även fått en mycket klarare blick)

.

.

Så det var mina allra bästa må-bra-pillertips denna lördag. Hoppas ni gillar.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “MINA BÄSTA PILLER

  1. Zink, C-vitamin i pulverform (så man inte bara kissar ut all vitamin direkt som med brustabletter) utspritt under dygnet och såklart D-vitamin varje dag (Inte under de soligare veckorna men här lyser solen med sin frånvaro.. ) samt magnesium varje kväll tar jag och gjort i 2-3 år.

  2. Vilken vacker klänning. Får man fråga vad det kommer ifrån?
    Ha en fortstatt fin sommar, Petra.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg