HEMMA IGEN & DET ÄR HOT HOT HOT

 

.

Torsdagskväll här på vår gata i stan för yes nu är vi hemma igen! Alltid så himla vemodigt och trist att lämna min älskade ö men alltid såå skönt att komma hem också. Allt är liksom så stort och hemvant och fräscht (älskar att vi bokat både städ och fönstertvätt idag) och extra mysigt helt plötsligt. Och vilken torsdag vänner, hur varmt har vi inte haft det! Här i Småstaden mätte det hela 36 grader när vi kom hem efter att hängt i hettan på stranden i grannstaden, pjuuuh. H och jag fixade en matig sallad och så satt vi pergolan och ät gott i Medelhavsvärmen och sippade iskallt rosé och lyssnade på loungejazz och när alla våra tre grannfamiljer glatt badade i sina svalkande pooler… (brukar inte vara avis på dem men idag hade även jag, badkrukan n0 uno, gäärna haft en för oh my så skönt det lät:)

.

.

.

Nej ingen pool, inte förrän den här killen är tillräckligt stor för att förstå poolvett och kan simma superbra iaf! (Har en känsla av att det är ett väldans passande?)

.

.

.

Och vet ni Lolo hade skött trädgården såå fint när vi var borta och vattnat och grejat. Många Dahlior på g (faktiskt!) och dessa söta har redan slagit ut. Svårt att visa hur stora de är men nästan 1 dm!

.

.

.

En kille som älskar att vara hemma!

.

.

Nu ska jag duscha liten svettig Moejlito och försöka få honom att sova i tropikvärmen men vi ses imorgon igen girls!

.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “HEMMA IGEN & DET ÄR HOT HOT HOT

  1. Ja du jäklar vad hot hot hot det var i två dagar. Jag hade turen att kunna vara vid både bad och havet. Borta bra men hemma bäst det finns allt en sanning i det. skönt att dottern pysslat om hus och trädård medan ni var borta.

    Må så gott.

    https://kamillaskamera.com/

  2. Såg att hemma i stan Eskilstuna så var det också ca 36 grader igår, här på landet (3 mil utanför Gävle), bara” 33 😁 Här har vi dessutom sjötomt så det hjälpte…
    Såååå fint i er trädgård❣️

  3. Ååå, så härligt det ser ut att kunna sitta ute så där. Här uppe i norr är det omöjligt pga myggen. 😕

  4. Vi har pool, sån livskvalité för oss💞
    Vi har dock ett låsbart tak (som man kan bada under) så det blir inte så mycket passande.. Låst pool när ingen badar, och barn i poolen när vi själva badar och har uppsikt. Inte jobbigt alls, men jag antar att man kan tycka olika
    Ha det gott!

  5. Everything looks so lovely in your garden, you always have everything perfect 👌 but the heat, I don’t cope well with the heat during our summers.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg