ELLERY BEACH HOUSE

 

.

Ja då har man besökt ännu ett av Essgruppens magiska hotell – Ellery på Lidingö!

.

.

Todeloooo!

.

Ber om ursäkt att jag inte kikade in igår som jag lovat men jag hade verkligen inte tiid för det för det var andra saker som tog min hela uppmärksamhet nämligen  bada, mumsa fantastisk mat och poolpartaja med vänner på ett ursnyggt designhotell. Inte alls fel sysselsättning en fredag kan jag lova! Ellery har vi ju tänkt att vi ska besöka flera gånger men det har varit så svårt att få tag på ett rum som passar en familj och ja när man varit där så vet man varför – detta är icke ett barnhotell. Såg inte ett enda faktiskt! Nej hit åker man nog allra bäst i sällskap med just vänner (eller med sin roliga partner) för detta är verkligen ett hotell gjort för fest. Barer överallt, uunderbara miljöer för relax och häng, läckra restauranger i lyxig loungestil och flera pooler. Rummen är små men det är ju inte meningen att man ska vara där heller (det står t.o.m på rummet:)

.

.

.

Skönt häng utte på spa-avdelningen och nere på bryggan på Lidingö imorse! Inte sommarens soligaste dag idag men rätt härligt med lite svalka ändå efter den där gaalna värmen som var..

.

.

.

Läckert & genomtänkt i precis varje detalj, som alltid på Esshotellen. Läste förresten att Pernilla Wahlgren anlitat en av deras arkitekter när hon nu inreder sin nya villa och att allt nu ska vara i precis samma hotelstil – wow!

.

..

Ja det var lite pics från senaste dygnet! (Eller ja inte från gårdagskvällen, då var inte kameran med:)  Men nu är vi hemma igen och nu ska denna tröötta mami bara softa och mysa<3

.

.

KRAM

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “ELLERY BEACH HOUSE

  1. Jag var där nyligen och det var trevligt och snyggt på alla sätt men har lite svårt för de rosa pelarna i pergolan på innergården och de grönmönstrade dagbäddarna där. Det brukar inte vara sådana missar på snygga på Ess hotellen. Eller också är det jag som inte har förstått något 😉

  2. När det kommer till inredningsstil hemma vill jag inte ha hotellkänsla. Den vill jag resa till. Hemma vill jag ha mer ombonat och inte så strikt. På många hotell går färgskalan i beige som känns ganska intetsägande.

    1. Då skulle du nog kanske gilla Ellerystilen! Inte beige och strikt öht utan väldigt ombonat och charmigt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *