MIN SOMMARDOFT 2022

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

 

Ni vet  ju att på sommaren vill man ha en annan doft än kanske resten av året. En lite mer varm, sensuell och solig doft som passar känslan av sommar, sol, bar hud och härliga lediga stunder! Jag gillar ju pudriga lyxiga dofter som gärna får vara lite wow och kaxiga utan att vara f ö r mycket och absolut inte ge mig eller någon annan huvudvärk (alltså absolut inte för tunga, söta, skarpa eller girlie) Nu har jag hittat en ny underbar doft som har allt jag önskar och som jag måste tips om – Olympea Solar EDP från Paco Rabanne. Toppnoter är: Mandarin och apelsinblomma. Hjärtnoter: Ekmossa och tiareblomma. Basnoter: Ylang Ylang och benzoin. Mjuk och mysig och ja jag älskar den. Ni hittar parfymen här.

.

.

Måste ju också tipsa om att Nordicfeel just nu har upp till 25% off på parfymer så passa på att fynda din vanliga älsklingsdoft eller kanske prova någon helt ny!

.

.

(Vad tycker ni om mina söta nya sommarnaglar btw? Kallas Summer French:)

...

Idag spöregnar det här i Småstaden och vi myser mest inne! Rätt skönt det med:) Nu blir det Lotta på Liseberg med massa vaniljglass och jordgubbar, gottgott.

.

Ha en skön kväll nu tjejer!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *