LJUVLIGA ANNABELLE

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Nej jag får verkligen INTE nog av dessa magiska hortensior som heter Annabelle! Har planterat på 5 olika platser på gården och ikvällgrävde jag ner ett gäng i en ny rabatt. Blir liksom lycklig av de där enorma vita fluffiga blommorna som expolsionsblommar juli-augusti! När den där ”sommaren snart är över vibben” börjar infinna sig (jo snart är den här för mig)  Och det är ju inte fel, känna en släng med pirrig Hortensialycka då alltså!

.

Idag var vi till Åsby och då blev det så klart Strong Annabelles, har köpt dessa där tidigare och de får extra stora blommor och viker sig inte så lätt! Hortensiatipset ikväll (Annars heter denna vita bolliga sort bara Annabelle för er som ev undrar:) Och dagens var denna sköna stickade Neo Noirklänning som jag använt typ alla lite kyligare dagar i sommar. Så skön (Nu nedsatt med hela 50% plus 20% extra rabatt på Modelins slutrea så passa på (Kod REA20). Nästan gratis!)

.

Nu har jag kommit in från grävandet och ska slänga mig i soffan med de andra nera i tvloungen och mumsa H´s popcorn special och se på Allsången (och så fotboll ryktas det om… bara att bita ihop och kanske smygkolla på senaste säsongen Gift vid första ögonkastet USA för d e t kallar jag spänning!)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “LJUVLIGA ANNABELLE

  1. Hej!

    Är smått besatt av popcorn som tv-snacks och blev nyfiken hur H gör sina specialpopcorn?

    Kramar från västkusten

    1. Haha, det är mest att han tillsätter smält smör. (Mycket smält smör, han kallar dem flottcorn:)

  2. Fin väska😊. Vilket märke och namn är det på den? Din blogg är så ”feel good” för mig. Hälsningar Katrin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *