GRAFITGRÅTT & KNALLBLÅTT

REKLAM FÖR ELLOS

.

Oj vad det blev sent inlägg ikväll denna lill-lördag! Var inte riktigt meningen, allt var klart för inlägget bra mycket tidigare idag men så råkade jag deleta all text och hade inget sparat pga ej uppkopplad så jag tappade humöret, gav upp det och började baka Toscaruor istället till barnen. Eller det var främst lolo som önskade för det är hennes favvobakverk av det jag gör (ni får recept imorgon jag lovar) Sen var det fotbollsträning och middagsfix men nu äntligen är jag tillbaka här vid min kära Macbook!

.

Det jag skulle visa idag, och som jag alltså redan hade skrivit om morr, var min dagens som jag faktiskt är extremt glad över! Detta är såå jag. Skönt praktiskt med ändå lite edge. Riktig sån grå herrkavaj (Moje utbrast – du har pappas kavaj!) som är rymlig och ja  tvärsnygg. Så under en lagom tight enkel trikåträning med perfekt linneskärning upptill och perfekt längd och framförallt sån poppig knallblå färg som man blir glad (och här sa Lolo – du ser ut som du jobbar på KLM. Uppmärksamma barn man har fått:)

.

.

.

Höstens snyggaste (trendigaste) herrkavaj fast för damer hittar du här

.

.

.

”Mer kaffe eller te?”

Klmblå länning hittar ni här

.

.

.

På Ellos finns det som vanligt det senaste och det snyggaste! Byxor som passar min kava perfektj har ni här, randig ursnygg klänning här, knallblå skjorta här och kort svart kavaj här, kort svart kjol här.

.

.

Med min rabattkod får ni som vanligt hela 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltigt hela augusti!

Koden i kassan är: PETRAAUG22

.

.

Nu ska jag försöka leta reda på en ny mysig riktigt beroendeframkallande serie här på någon av alla dessa kanaler men vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “GRAFITGRÅTT & KNALLBLÅTT

  1. Wow så mycket snygg! Som vanligt ser kläderna extra snygga ut på dig 🙂
    Om du råkar vara tokig i hundar så kan jag verkligen rekommendera The dog house på HBO. Jag är helt fast! Hundar utan hem som får en ny chans hos en ny familj…man blir så varm i hjärtat.
    Ha en fin dag! Kram!

  2. Snyggt med blått! Prova kolla på atypical på netflix, mysig drama komedi, om en autistisk pojke och familjen runt, tyckte det lät sådär när vi fick tipset, men har verkligen fastnat nu. Mvh Malin

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg