GOOOOD MORNING FRIDAY

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

God morgon mina härliga bloggisar!

.

Vilken underbar morgon ändå? Gick upp tidigt, innan alla andra, och tassade ut på terassen med min kopp latte och bara njöt av solen och värmen. Idag ska det bli en kanondag säger Klart.se och Moje och jag ska kicka igång den med en prommis ner på stan för att besöka leksaksaffären och godisaffären. Sen blir det nog en glass och kaffe nere i parken innan vi går hem för snabblunch och sen åker vi iväg till stranden! Augusti är ju inte så tokigt ändå? Iaf inte såna här dagar:)

.

 

Och undrar ni var min fantastiska bomullspyjamas i rosa/lila finns så har ni skjortan här och byxan här. LOVE it.

.

Nej nu är det dags att ta tag i den här fredagen på riktigt här!

.

Njut dagen alla!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg