BUM BUM CREAM

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Ja ni kanske vet att jag är rätt noga med att smörja in med bra krämer i ansiktet men har inte alltid varit liika flitig med kroppen. Men nu har jag en rutin där jag skrubbar hela kroppen varje gång jag duschar med denna borste. Den kommer åt överallt och ja det kliade helt olidligt mycket i början (speciellt på benen, brrr, men att spola med kallt vatten hjälper) men nu har kroppen vant sig vid skrubbandet och jag har verkligen fått en helt annan lyster i huden och jämnhet när alla gamla döda hudceller hela tiden skrubbas bort.

.

Efter skrubb så smörjer jag hela kroppen riktigt noga med en riktigt härlig krämig nästan gräddig body lotion som doftar mums…

.

,

.

Har ni testat Brazilian Bum Bum cream?  En gammal favorit hos mig som jag återvänder till. Innehållet med bla Guarana kokosolja, pistachkaramell och acai.

.

.

...

Så otroligt skön känsla att alltid vara ”redo” för att visa lite bar hud! Inga små knottror eller torr fnussig hud, bara leent och med ny lyster.

.

.

Dagens lilla krämtips till er vänner! Nu  – en skön kvällspw runt stan.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “BUM BUM CREAM

  1. Svimmar så snygg du är!
    Du får ursäkta min tröghet men torrborstar du hela kroppen före dusch eller menar du att du använder borsten som skrubb i duschen med vatten och duschcreme?

    Ha en fin dag!
    Mvh Anna

    1. Men sleuta och tack vad snäll du är😊
      Förlåt om jag var otydlig, jag skrubbar i duschen med vatten och duschkräm😘

  2. Så snygg!
    Kör du den varje gång du duschar? Hur blir bus:en då?
    Hur ofta använder du bus? Du har en sån djup å fin färg!
    Å vilken använder du? 😅
    Flåt alla frågor 🤗
    Kram !

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg