VIDA CROPPADE BYXOR & ANNAT SNYGGT

REKLAM FÖR ELLOS

.

Så var det ju dags för lite modeinspo igen! Dessa inlägg har ju visat sig vara väldigt uppskattade av en hel del av er (det är ju därför vi gör detta samarbetet:) och jag tycker dessutom att det är s å kul att visa kläder för er lite på mitt sätt. På en vanlig kropp och ej modell eller i en studio, det är iaf så jag blir inspirerad av andra! Att se hur just den och den stylen sitter på någon ”irl” och hur kläder sitter och hur tyget faller på riktigt osv. Kan ju vara vääldigt svårt att veta just sånt när man näthandlar. Jag själv handlar säkert 85 % av alla skor och kläder på just nätet faktiskt (Är ni likadana som mig?)

.

.

.

Att hitta byxor kan vara riktigt svårt tycker jag. Man vill ju att tyget ska vara snyggt och falla fint  (inte sitta för tight eller för bylsigt eller för tunt sladdrigt tyg över rumpa och lår som avslöjar varenda ojämnhet) och en schysst smickrande modell. Just nu är det ju superhett med lösa byxor: pösiga jeans, låga cargobyxor  och croppade kostymbyxor. Det sistnämnda är alltså det jag har på mig på dessa pics och dessa brallisar här är ett kap – sitter precis som de ska (som jag tycker de ska då:) löst och ledigt på rätt ställen och de har ett kraftigare snyggt grått kostymtyg. Här har jag matchat med denna klassiska t-shirt i pimabomull,  som jag har knutit, och jag tycker det är riktigt snyggt att bryta stilen till just den här typen av byxa med bara en enkel snyggtisha eller tex ett brottarlinne.

.

 

.

Supersnygga höstplagg som har det där extra: knallblå kavaj här, matchande byxor här, vit fin blus här, ännu ett par lösa läckra croppade byxor här och randig snyggblus här.

.

.

Med min rabattkod får ni som vanligt hela 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltigt hela augusti!

Koden i kassan är: PETRAAUG22

.

.

KRAM

.

.

.

 

18 kommentarer till “VIDA CROPPADE BYXOR & ANNAT SNYGGT

  1. Sååå snyggt och ja, dessa inlägg är alltid jätteinspirerande 🙂 Ofta kan jag tycka ett plagg ser lite trist ut i nät-/fysiska butiken men sen får du de alltid att se så mycket bättre ut på dig.
    Håller med dig, nätshopping är att föredra 🙂

  2. Undrar också hur mycket BUS som går åt för dig egentligen! =) Jag beundrar din ihärdighet att alltid hålla dig så väl BUS:ad. Det är ju ett litet projekt varje gång och jag har inte tiden eller orken till det. En drömtillvaro att hinna med såna saker!

    Och att du skrubbar huden i duschen dagligen, måste ju innebära att du får BUS:a väldigt ofta?

    1. Haha MASSOR. Nej men kör riktig bus kanske någon gång i veckan och underhåller varje dag med sån som bygger upp. Sen har jag ju ätit betakaroten hela sommaren och fått en mycket djupare bränna av det också faktiskt:)

  3. Såå fin & fräsch du är! och tack för all inspiration du delar med dig av till oss.

    Ha en härlig dag!

  4. Ni som undrar hur ofta Petra använder bus, är det inte bättre att prova sig fram till vad som passar er. Tänker att det är nog olika för alla. Bara en tanke.

  5. Snyggt och håller helt med! Så mycket enklare att se passform på en ”riktig” person!

  6. Jag har köpt en del från Ellos tididgare men aldrig varit nöjd med kvaliteten. Är det något som har förbättrats de senaste åren?

    1. Vet ej, jag har ju använt Ellos i några år och är nöjd med kvalitén (i förhållande till pris) och passform:)

  7. Jag köpte två par, ett par svarta och ett par mörkbruna, de satt som en smäck och du har rätt, ett riktigt kap var dom. Mycket nöjd så tack för tipset och rabattkoden, kostade ju nada 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg