KRÄFTIS PÅ SOMMARENS SISTA DAG (!)

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Alltså  såna här gammaldags kräftmånar och klassiska lanternor i papp är väl det finaste kräftpyntet ändå

.

.

Hallååå här har ni mig denna fredag!

.

Eller just nu sitter jag hos frissan, detta var för ca 17 minuter sen för idag är det busy busy. Fotojobb och kräftisfix och en bokad frissatid helt plötsligt och den kan jag inte missa för mitt sommarhår är ja k a o s. Så här sitter jag nu nere hos Salong Johnas och dricker bubbel och blir fixad av Felicia och så fort jag är klar så ska jag trampa hem igen i ilfart för att frossa kräftor med vänner (allt har jag redan förberett – det är dukat, det är pyntat, skaldjuren ligger på is i kylen osv) och  så det blir liksom som att komma hem till sin egna kräftskiva haha:)

.

.

.

Busy busy! Om ni gillar min supersöta blus som är perfect match till ljusa jeans så finns den här.

(och jag har fått väldigt många frågor om mina jeans, de är från Miss Sixty men jag tror inte de finns att få tag på fortfarande? Om någon har sett samma modell nånstans så hojta, jag behöver fler av denna modell:)

.

..

Så är det ju tydligen ”sommarens allra sista dag” denna freedag!? Hur konstigt är inte det? Höst och rusk och kyla väntar i en evighet from imorgon (oh no) men idag är det fortfarande varm härlig SOMMAR och det är bara att maxa resten av dagen och kvällen 100% eller hur?:)

..

.

Njut nu kvällen riktigt ordentlig snyggingar<3

.

KRAM

.

.

.

 

5 kommentarer till “KRÄFTIS PÅ SOMMARENS SISTA DAG (!)

  1. Som jag njöt igår, direkt ner till bryggan när jag kom hem fortfarande skönt i vattnet😊
    Sen blev det gott vitt vin och lite plock i solen.
    Vad mysigt med kräftskiva i det fina vädret 🧡

  2. Nyfiken fråga du håller dig alltså så fräsch o fin😊, springer du regelbundet nu? Hur långt och hur ofta? Skulle behöva lite träningsinspo…

  3. I södra Svergie njuter vi fortfarande av sol o 28 grader idag, tokvarmt som du skulle sagt 🌞 För mig är hösten välkommen vilken dag som helst, för vilken sommar det har varit. Mycket söt blus o vad sugen jag blev på kräftor nu…

  4. Måste höra med er här. Är det inte väldigt mycket kläder som är tillverkade av polyester numera? T o m hos dyrare märken. Tycker det är extremt oskönt och speciellt när det är så varmt ute. Varför har det blivit så här?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg