TOPGUN:MAVERICK – PERFEKT FILM DENNA LÖRDAG

.

Nu köör vi – äntligen dags för lite Top Gun igen! Tänk att jag var lika gammal som Bea när första filmen kom och SOM jag älskade den. Tom Crusie var det absolut snyggaste  jag någonsin hade sett (då visste man ju inte att han var bara ca 1.65 lång och stod på en pall:) Såå kär i Maverick och Kelly McGillis hade den ultimata tidlösa looken med den lockiga p a g e n som alla ville ha sen. Top Gun  hade allt och var både spännande, lite farlig, romantisk, rolig och jättesorglig..

.

Så kaffetermosen är laddad, morotskakan framtagen och nu blir det filmtajm (lite seeg efter kräft och skaldjursfrossan igår, som var supermysig, så lite moviehäng nu blir perfekt;)

.

.

.

Lite mys ändå nu när ”sommaren tog slut” helt plötsligt och man kan hänga inne nere i tvloungen och tända massa ljus och se på film och inte ha dåligt samvete för att man borde vara ute istället:)

.

.

Har ni sett nya Top Gun:Maverick än och vad tyckte ni !? Ni kanske inte har varit lika mycket Top Gunfan som jag haha (Kommer ju ihåg att en del  visst tyckte att Youngblood (?) var den bästabästa filmen är 1986 och att Rob Lowe var den allra läckraste istället. Man hade ju antingen ”Tompan” eller ”Robban” uppklistrad på väggen i tjejrummet:)

,

Tycker förresten alla filmer som Tom Cruise gör är bra. Alltid så välgjorda, påkostade och så är han ju faktiskt en riktigt bra skådis. Som den där Mission Impossible 3 scenen när han som agenten Ethan Hunt måste fixa ”the Rabbitfot” åt skurken och skurken räknar ner och sen skjuter hans flickvän framför honom! Den glömmer man inte.

.

Vi ses snart igen godingar!

..

KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “TOPGUN:MAVERICK – PERFEKT FILM DENNA LÖRDAG

 1. Jaaa, Tom Cruise! Såååå snygg och vilket leende. Riktigt fånig känner jag mig när jag fortfarande utbrister när jag ser första filmen i repris: ”Guuud, så snygg han är!” – Take my breath away..🤣

 2. Vi såg faktiskt också Top Gun ikväll. Nostalgi! Annars hörde jag till Rob Lowe-gänget när jag var ung. ”St Elmos Fire” och ”The outsiders” var fantastiska filmer då. 🙂

 3. Oskönt att håna någons utseende oavsett om det gäller tjock, smal, lång eller kort.

  1. Håller med. Om man har sådana åsikter tycker jag man borde hålla dem för sig själv. Fel bild att förmedla till våra barn och ungdomar idag, att det fina sitter i längden.

  2. Håller med. Det är verkligen inte okej med hånfulla kommentarer om en persons utseende. Antar att du själv inte uppskattar när någon kommenterar ditt utseende på ett oskönt sätt? 🤔

   1. Men det var ju det att de gav ju sken av att han var mycket längre och att det blev en överraskning att han ist var kort. Jag var ju tonårskär i fantasipersonen Maverick och det svalnade något sen när man fick se bilden på honom på pallen. Det var det jag menade och inte att håna.

    1. Förstår precis vad du menade 😅 jag vart mer förvånad över att han framställdes som ngt annat. Inget fel att vara kort. Men varför hymlade han/filmskaparen om det. Det är frågan här.

    2. Fast det är ju ännu värre, att intresset svalnade just för att du fick se att han var kort.

 4. Så mysigt, inspirerande och härligt som vanligt! Tack! Jag undrar över vart zebrakudden på golvet kommer ifrån?
  Ha en skön söndag!

 5. Förlåt en rätt korkad fråga – men kan man streama Maverick?? Trodde bara man kunde se den på bio. Ser den gärna igen, nämligen … första filmen rullade 13 gånger innan vi var nöjda. 🙂

 6. Älskar Toppen Gun!!! Har nog sett den första 20 ggr genom åren😊 Visst blev man förvånad att han var så kort? Men snälla ni ”Håna någons utseende” ja vill man hitta något att slå ner på ett i ett inlägg så visst, men jag blir bara trött på pekpinnar. Känns så bra att det finns folk som är helt perfekta och inte har en enda prick i registret😂 Själv trampar jag i klaveret dagligen!
  Stor kram till dig Petra🤎

 7. Men ja, Tom Cruise alla dagar i veckan: säger bara Cocktail och Rainman 😍 Och ja, han är en riktig grym skådis. Läskig som sjutton i Collateral…
  Inte sett nya Top Gun ännu men tror jag måste snart 😊

 8. Jag är helt klart Rob Lowe och hela brat pack gänget. St.Elmos Fire, the Breakfast club. Jag bodde i L.A under 10 års tid i den epoken, och var i deras ålder , amerikansk pojkvän och umgicks bara med amerikanare. Kände en stuntman kille och var med på smygpremiärer av dessa filmer. Blev introducerad och pratade med Lou Diamond Philips minns jag! Han var med i La Bamba och Young Guns och många andra filmer. Häftig tid i mitt liv att se tillbaka på! =)

 9. Hade lyckan att träffa på Tom Cruise på en flygmässa i England i juli i år. Han är inte så kort som alla säger och han är otroligt vältränad och snygg även på nära håll. Har nog aldrig varit så starstruck!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg