STYLA HÅRET SKONSAMT, SNABBT & SLADDLÖST

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Som ni kanske vet så är jag inget stort fan av att hålla på och fixa med håret. Mest för att jag helt enkelt är rätt usel på just det och inte har riktigt tålamodet att lära mig heller. Det blir ju liksom bakvänt också och min hjärna synkar visst inte så bra med det spegelvända:) Så ja jag brukar helt enkelt strunta i det, oftast bara föna och dra lite mousse i botten (Och går väl till frisören bara typ tre gånger om året)

.

Sen något år har jag ju inga extensions utan bara mitt egna hår och det är gör ju iaf ev försök till hårstylande väldigt mycket snabbare. Sen har jag precis skaffat en ny proffsig värmebroste som faktiskt är GALET enkel. Den har nämligen ingen jobbig sladd man kan trassla in sig i! Hur smidigt som helst. Och du kan ta med den och fixa dig på ett ögonblick när som helst. I bilen, på jobbet tex eller som jag i hallen. Ger volym och glans och lagom svall som h å l l e r.

.

.

.

Men innan vi går in på styrande så tar vi det här med bra schampoo och balsam för slingat hår. Jag är nyfrissad och vill  nu behålla min fina och svala färg och det gör jag med dessa produkter från Joico. (Silverschampoo hittar ni här och balsam här) Detta schampoo, som är sulfatfritt, är verkligen drygt, löddrar rikligt, doftar underbartoch gör inte håret strävt efter tvått som många andra silverschampoon. Balsamet gör håret lent och fint och får glans med bara en liten klick.  Tycker annars det är är ganska svårt att hitta bra hårvård när man har blonderat hår! Joico´s hårpdodukter har väldigt bra recensioner så det är många som gillar.

.

.

.

Tillbaka till min nya proffsiga värmeborste då. Bara att den kommer i ett snyggt lyxigt etui, perfekt om du är får resande fot.

.

.

.

Du laddar den med en liten magnetisk laddare som du bara klickar fast, väldigt high tech. Finns tre nivåer på värmen och den här tången värms upp väldigt snabbt. Borsten fastnar inte i håret (tack och lov) och du får lyft och mjuka vågor utan några ”hack”. Inget blås, ingen rotation, inget ljud, ingen sladd – bara enkelt och lätt. Finns här

..

..

..

Just det, har ju ett värmeskydd från Joico också. Värmeskydd ska man ju alltid ha vid fön och värme som ni vet. Joico Dream Blowout Thermal Protection Crème krämen skyddar mot värme upp till 232 °C samt mot fukt och frissighet. Håret blir blankt och glansigt . Finns här

.

.

.

Precis så här vill jag ha mitt hår stylat, mjuka vågor och lite volym. Gick på ett par minuter bara – toppen!

.

..

Hoppas verkligen ni gillar mina små fix och trixtips när det gäller sånt här<3

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “STYLA HÅRET SKONSAMT, SNABBT & SLADDLÖST

  1. Va fin du är i håret 🤗
    Vet inte med alla dessa stylingverktyg, plattång, värmeborstar mm. Känns som det kommer 1 ny variant varje vecka. Om jag avvaktar ett tag kanske det kommer en supervariant snart 😅

  2. kan rekommendera ett kit med crystal gel från Malibu C… rensar ur metaller och kalk ur håret som vi är många som har i våra vatten och vattenrör…WoW vilken lyster man får efteråt. Gamla rör fäller ofta koppar som ger en grön ton i håret…. kan säga att det märks skillnad… och det frissiga i topparna försvinner…

    1. Ja, Malibu C Hard water kit med schampo balsam och små påsar med kristaller gör håret och färgen som ny igen. Löp och köp säger jag till alla

  3. Du är verkligen jättefin i håret! 😊 Själv har jag tyvärr tunt och lockigt hår som inte tål värmebehandlingar alls – det är lufttorkat som gäller här. 😆🤗

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg