OM MAN SKA GÖRA MIG RIKTIGT GLAD

.

Sorry för dålig uppdatering här igår och idag men jag har haft mina sabla migrän och då orkar jag inte vara så influencerande! Ska inte tjata om detta igen och mina nya symptom och hej och hå men ni som vet ni vet, bläää är det hur som helst. Något som inte är blä är Skumraketer, mmmm, och när någon kommer hem med en kartong färska såna (och nya magasins) för att vara gullig så blir man ju genaste både glad och piggare. För oh my vad jag är galen i Skumraketer och kokosbollar. Det är något med den där tunna chokladen, kokosen och så det där mjuka fluffet inuti – love it (får dock inte vara Mums Mums, de är en styggelse. Ett skämt för oss kokosboll/skumtopp/skumbollsälskare haha!)

.

.

.

Så detta är min absoluta must-have-gottis! Mitt godaste gottis helt enkelt, kan lätt äta 6 stycken i rad (om de är små) Minns när jag var liten, då vi ofta åkte mellan Västerås och Stockholm (flyttade från Stockholm och vi hade släkt och vänner kvar där) så fanns det en kokosbollförsäljare som stod efter E18 och vi skrek alltid Kokosbollar! i kör och snälla papsen stannade alltid och köpte kartonger färska skumbollar åt oss (Minns någon förresten den där E18-mannen som stod inte långt därifrån och vinkade? En man i cowboyhatt som stod precis vid vägen och vinkade till alla bilister typ dygnet runt året runt. Såå märkligt)

..

.

Vilken är eran absoluta gottislast? Alltså sånt där godsak som ni kan bli galet sugen på en tisdag kl 21 och gör typ vad som helst för att få:)

.

.

Hur som helst, ni mår jag bättre och nu ska jag titta på ännu ett avsnitt av Blackbird (Riktigt bra ny serie på Apple+)

.

.

KRAM

.

.

.

16 kommentarer till “OM MAN SKA GÖRA MIG RIKTIGT GLAD

 1. Lakrits, all form av lakrits. Förutom i formen glass, men all annan lakrits! Gärna ihop med rödvin, bästa kombinationen.

  Men just nu är jag inne på dag tre av magkatarr eller liknande, satan vilket illamående! Så jag har bara lyckats få i mig lite tråkigt kokt ris och kamomillte de här dagarna… Fy för krämpor!

 2. Jaaa älskar också kokosbollar eller (gräddbullar ) som vi säger här i Skåne mmmm är också sjukt svag för chili cheese på någon av burgar kedjorna 😋 Kram

 3. Cowboymannen hade jag glömt bort, kul att du påminde mig(oss). Uppenbarligen har han ju lämnat ett avtryck eftersom vi fortfarande kommer ihåg honom:)

 4. Polly….blandning med ljus och mörk choklad.. Påsen måste bli tom när jag öppnat den. Att spara finns inte när jag fått smak på pollyn 🙂

 5. Kokosbollsgubben stod vid litslena rondellen och gjorde det fram tills för några år sedan. Gubben i cowboy hatt stod i Övergran (alltså gamla motorvägen v 263) och vinkande och väntandes på sin fru tror jag, tror även att det finns en dokumentär om honom.

 6. måste rätta min kommentar ang cowboymannen, han älskade tydligen bara att stå och vinka till folk, han vänta inte på någon ungdomskärlek alltså.

 7. Har du testat Klings ( glassen) kokosboll/skumboll. Den är magiskt god och väldigt stor !

 8. Missa inte serien Bad Sisters på Apple TV 👍🏻 En blandning av mörk komedi och thriller 💫

 9. Jag har provat typ allt i migränväg och inget har fungerat förutom zomig nasal som jag läst att du också har. Men blev för många sådana i månaden. Så provade jag Emgality, injektionsspruta. Helt otroligt, inte alls ofta den dyker upp nu!! (Vågar knappt skriva det….😄)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg