I DAHLIAROSA KLÄNNING

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

 

.

Hallåå snyggingar! Här kikar jag in denna, faktiskt rätt somriga och sköna, septembertorsdag! Japp 1:a september idag och ja man får ju liksom bara ”gilla läget” att sensommarnjutet är över? Men det finns ju annat njut så klart – september innehåller ju också massa mys och diverse roligheter är inbokade:)

.

Idag har både jag och H jobbat hemma (hans arbetsplast är visst dränkt i vatten..) och då har vi passat på att träna och sen luncha med Lolo. 30 min löpning och 30 min terasslunch från Mocca Deli, mycket trevligt att få sällskap. Sen har jag varit iväg och shoppat lite nytt och så pratat samarbete med ev spännande ny kund.. Svarat på massa mail också, alltid lika skönt att kunna bocka av det.

.

.

.

Och dagens jag har en klänning som jag verkligen avgudar. Den är SÅ fin! Plus otroligt skön att ha på sig. En riktigt  smickrande färgklick i cerise/orange som framhäver sommarbrännan. Denna har jag använt flera gånger redan – med sneakers, med sandaler och med höga klackar och ”bling bling”.

Klänningen finns här.

.

.

.

Och här har ni mig nere i min köksträdgård! Och dahliorna levererar kan jag lova. Just nu är det en mellanperiod då inte så mycket är utslaget med massa knoppar är på g. Och tomater, får hur mycket ljuvligt goda tomater som helst, hinner nästan inte äta upp! Får bli en Caprese ikväll igen tror jag

.

.

.

Denna sort är helt fantastisk. Vad den heter kanske ni undrar? Inte en susning (som vanligt alltså)

.

..

Hoppas ni också har en bra torsdag alla<3

.

KRAM

..

.

.

 

1 kommentar till “I DAHLIAROSA KLÄNNING

  1. Liebe Petra, die Photos sind wunderschön, wie immer. Der Garten ist an und für sich magisch, ein perfekter Hintergrund für dieses nicht alltägliche Kleid. Die Farbe steht dir perfekt, du strahlst. Du machst Werbung auf höchstem Niveau. LG Susanne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg