HÖSTNYHETER

REKLAM FÖR JOTEX

.

Adderat lite nya detaljer i vardagsrummet inför höstsäsongen! Lyktor kan man aldrig ha för många av och dessa i olika rostiga toner är läckra släckta och lyser SÅ fint när de är tända. Ljus är ju verkligen den optimala enklaste (och nog kanske billigaste) stämningshöjaren du kan ha i dittt hem? När det är  höst och det blir mörkt om kvällarna ska det vara tända ljus ö v e r a l l t och alltid om ni frågar moi. Stor glaslykta finns här och liten lykta finns här i olika färger

.

.

.

Köpte också så läckra muggar i glas för skummad Chai latte eller Hot Coco eller annat höstigt gott som man vill dricka och värma sig med. Finns här i pack om fyra.

.

.

.

Mer snyggt, soft, mjukt och mysigt att piffa med hemma nu i höst: Vinkylare här, kakfat i sten här, liten fin lampa här, bullig vas här, snyggt toast-ställ till helgfrukosten här och bomullskudde här.

.

Jotex gör det verkligen enkelt att uppdatera hemmet med lite nytt och fint inför säsongen. Någon detalj här och där gör mycket för hela känslan. Med min kod PETRASEP22 får ni denna månad 30% off på en hel order hos Jotex (gäller allt) och 5% off på röda priser och det här gäller tom 30/9.

.

.

KRAM

..

..

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “HÖSTNYHETER

  1. Hejsan! Letar efter den där perfekta gråa/beiga nyansen att måla på väggarna och du verkar ha den! Kan du rekommendera någon färg? Uppe i tv rummet har du samma färg eller en gråare nyans? Mvh Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *