TORSDAGENS

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

..

Ute på terrassen, fortfarande så himla grönt och fint i trädgården. Passade på att åka iväg till handelsträdgården och fynda perenner idag (inför för ett jobb) när jag och Lolo var ute och åkte. Mycket för upp till halva priset nu så det är bara att passa på!

.

.

Hallåå alla finingar!

.

Sitter nu här uppkrupen i soffan, så där happy och nöjd, efter en supermysig kväll med middag med alla barn hemma och lilla papsen på besök. Så himla härligt ju när alla mina skatter är samlade, händer ju inte så ofta nu. Trulle bor ju nere på stan och Lolo hon har ju alltid massa saker för sig . Men nu har vi bestämt att vi ska äta middag tillsammans en viss söndag varje månad iaf, så att vi har en dag som vi vet att alla ses. Sen så hoppas jag ju på att det blir fler middag så med alla gullungar på plats! Inte lätt att hålla koll på min älskade lilla flock längre, känner mig som en vilsen sheepdog ibland<3

.

.

.

Älskar höststil med kjol och en stickad tröja! Jag är ju verkligen en kjol och klänningsperson men avskyr strumpbyxor (men hallå djävulens påfund) så man får passa på nu när man fortfarande kan gå barbent.

.

.

.

Min vita stickade tröja med puffärm hittar du här (jag har strl S) och min kjol (alltså använder denna hur mycket som helst, så snyggt mönster och så är den så där smickrande asymmetrisk) finns här(jag har strl 36)

.

.

Freedag imorgon alltså! Men alltså hur himla fort har inte den här veckan gått?? Hinner inte riktigt med faktiskt, känner att jag måste försöka strukturera upp mina veckor bättre. Nu känns det bara som swish och så fick jag bara hälften gjort. Är nog den där sommar-Petra som inte riiktigt släppt taget än haha. Manana manana:)

.

Nej nu blir det lite nya avsnitt av svenska Bachelor här! Ett absolut favoritprogram, tröttnar aldrig på det där. Tittar ni? Är det en bra säsong än så länge?? Ska visst vara 3 (!) Bachelor i år, men hur ska det gåå…

 

,

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “TORSDAGENS

  1. Jättefina kläder! Även jag har kjolen, så fin!
    Klart jag kollar bachelor, det är ju såå bra! Spännande med tre killar!

  2. å herregud, jag håller redan på att frysa ihjäl. Bara ben går inte i mörka Småland. Snygg är du iallafall!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg