S J U K

.

Jahaja, då var det fredag!  Helgens tjejlunch är avbokad och ja det verkar istället bli en sjukstuga här hemma hos oss… Lolo har ju varit krasslig i veckan  och imorse när jag skulle ta min löptur så protesterade hela kroppen och ja nu ligger jag här och fryyser under täcket och sån där värk i kroppen som man bara vet inte är ett gott tecken. Halsen svider och ja läger är ju inte helt tippelitop helt enkelt. Som tur är har jag ju som vanligt världens bästa man som varit och hämtat Moje i skolan. handlat fredagsmiddag som han ska tillaga, varit och köpt fredagsgodis och glass till mig och som gör det så där helgmysigt som jag vill att det ska vara hemma. Även när jag är sjuk.

.

.

.

Så här ligger jag och plöjer Gåsmammanavsnitt och vräker i mig Caramel Brownie Party och hoppas det hjälper mig att frisk så fort det bara går:)

.

.

Hoppas ni är friska iaf (visst mycket som går nu verkar det som?) och att ni får en riktigt finfin och solig septemberfredag!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “S J U K

 1. Krya på dig!❣️
  Ja, det verkar gå något nu.. Hör vänner och grannar som ligger sjuka.. ja, ja, ”vad är en bal på slottet”.. osv ☺️

  Njuter på uteplatsen med en piña colada, älskar sensommarkvällar som vi har här i Skåne just nu.

  Trevlig kväll och helg.

  1. Finns tydligen de som tror att endast covid går runt nu för tiden.. finns faktiskt flera olika virusvarianter som man ff kan insjukna i.. spelar dock ingen roll om om det är covid eller något annat., covid är inte farligare än någon av de andra längre…

   1. Jag är fortfarande så rädd för covid. Hur vet du att den inte är farligare än ”någon av de andra” (menar du andra influensor?). Detta är en vänligt intresserad fråga. Bara undrar.

    1. Jag jobbar som sjuksköterska på både en akutmottagning och på en avdelning där vi vårdar covidsjuka patienter och jag skulle nog våga påstå att vi har en riktigt stor smittspridning av covid just nu. Många av de som insjuknar blir sjukare än för till exempel ett år sedan. Många blir inte lika sjuka som alldeles i början av pandemin men sjukare än vid tidigare mutationer. Många klarar sig självklart undan med lättare och mildare symtom också, som huvudvärk, feber eller halsont.
     Jag tror att en anledning att smittan sprids så mycket nu är just att man tänker att ”äsch, det är inte värre än en vanlig influensa, jag chansar, det är värt det”…Och det är ofta inte värre än en vanlig influensa. För en del. Men för många ÄR det fortfarande det.
     Var rädda om er allihop!
     Och krya på dig Petra! En ganska mysig årstid att vara krasslig på dock, lite grått och mulet ute. Perfekt serie-tittar-väder!

     1. Så bra att du informerar! Tack! Jag följer Göteborgs universitets undersökning av halten corona i avloppsvattnet. Nivån är högre än högstanivåerna av den ursprungliga varianten. Dessutom har den inte gått ner till sådana lägsta nivåer som den första. Alla är vi trötta på covid, men det vore nog bra att vara lite mer försiktig – både för ens egen, andras och sjukvårdens skull! Tack till dig och dina kollegor som kämpar på inom vården! Medalj till er!🥇🥇🥇

 2. Usch då, krya på dig!

  Ja, nu när de flesta lever på som vanligt och skolorna nyligen har börjat är det mycket som går. Precis som vanligt, precis som det var även innan corona. här är vi också småkrasslig, dock ej corona utan helt vanliga förkylningar.

 3. Krya på dig! Insjuknade själv inatt, skulle jobbat dag på thoraxiva. Fick ringa och sjukskriva mig 04 inatt. Snuva ont i halsen feber och ett öga som bara rinner. Åh så jobbigt att vara sjuk. Tyvärr orkar jag inte titta på serier.
  Kryakram till oss
  Helena

 4. Samma här, ligger med feber, hosta och huvudvärk. 😔
  Covid-positiv (vilket känns som den ”nya influensan” numer), blev smittad efter en partyhelg i Marbella men det var det värt! 🥳😅💃

 5. Samma här.. jag har än så länge klarat mig men min dotter ligger nerbäddad.. Det är bara att gilla läget och göra det bästa av det.. Vi har ju iaf hemmet kvar till skillnad mot för de i Ukraina… Krya på dig och alla andra också som är sjuka..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *