VI KNEP EN LEO & YTTERKLÄDER ÄR FIXADE

 

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNK POLARN & PYRET

.

Alltså när min yngsta, av alla fyra, ser ut så här så tappar jag det nästan – han är bara FÖR söt! Tycker jag som mamma iaf men så är det ju ”var och en är ju stolt över sin vattvälling”som min lilla mormor brukade säga (Hon var liksom inte så mycket för att skrävla om egna barn och ja det har väl gått i arv så att säga! Mormor var faktiskt jättekul, vi hade samma humor hon och jag:)

.

Hur är ni förresten- brukar ni berätta för alla som vill (och kanske orkar;) höra hur fab just era små är?? Så klipska, snabba, populära, duktiga söta osv. Talar om resultat på prov och placeringar på tävlingar etc. Våra härligaste vänner är nog lite mer tvärt om, vi pratar mest om hur knasiga barnen kan vara och jämför det istället haha. Jo jag är givetvis stolt som en tupp över alla fyra och tycker de är så perfekta så men vi kan skoja med dem (och de skojar med oss) <3

.

,.

.

Idag har Moje (och Lolo) haft ledigt från skolan och han har haft mys och golfat med farmor och farfar! Blev btw så himla glad när jag hittade den här tokfina PoP-fleecen i rätt storlek  åt honom, för det var inte det lättaste. Såå poppis till barnen i höst och vill ni knipa en ni med så passa på, det finns inte så många storlekar kvar.

.

.

.

Köpte även detta regntäta ställ till att ha i skolan nu i höst, älskar verkligen PoP´s praktiska ytterkläder. Så himla fint med den där armygröna skaljackan (Moje älskar att den har magnetdragkedja) till färgen senapsgult också. Så smarta byxor som tål det mesta.

.

.

Nej nu ska jag fundera ut vad jag ska bjuda mina små raringar och min man på för måndagsmiddag! Har såå svårt att komma på något idag och som vanligt är jag ute i sista minuten (är värdelös på att storhandla och planera vardagsmat) Något tips från någon kanske?:)

.

Vi ses snaaart igen alla!

.

.

KRAM

.

.

.

21 kommentarer till “VI KNEP EN LEO & YTTERKLÄDER ÄR FIXADE

 1. Jag har lite svårt för människor som skryter om sina barn. ”Högmod går före fall” som m i n mormor brukade säga😊

 2. Självklart pratar jag om mina barn! Men inte om hur ”duktiga” eller ”populära” de om är. Berättar om deras fina egenskaper som människor! Det är i mina ögon viktigare. Värt att tänka på!

 3. Tycker typ att det är det absolut tråkigaste som finns att titta på när andra visar bilder på sina ”söta” barn och berättar om hur ”duktiga” de är. Det och när andra berättar om sina drömmar. Snark! 😅 Därför gör jag själv aldrig det om ingen frågar.

  1. Håller helt med. Vid en direkt fråga kan jag så klart svara, men pratar absolut inte i tid och otid om mina barn. Jag hoppas att alla förstår att man som förälder är stolt över sina barn. Så tråkigt när det skall skrivas – jag älskar mina barn till månen och tillbaka hela tiden. Precis som om att det måste skrivas annars är det ingen som tror på det. Känns väldigt konstigt i mina ögon.

 4. Varför klär du ut din son till en Södermalmshipster? Fjällrävenrygga kallas för kommunistpuckel, uppvikt mössa och långt hår..

  1. Och varför lämnar du en så otroligt otrevlig och märklig kommentar? En fleece, en stickad mössa (som faktiskt brukar vara uppvikt) och en klassisk Kånken-rygga – hur i hela friden kan det provocera så mycket att du måste uttrycka dig så fult? Jag tappar tålamodet med vuxna människor som beter sig såhär. På riktigt.

   1. Där satt den! Avskyr onödigt tråkiga och korkade kommentarer. Mer södermalmshipsters/fleeceåt folket!

  2. Stackars dig bittraste människa . Är så ledsen för vad du råkat ut för 😔 och hoppas verkligen du kommer vidare.🙏🏻

  3. Taskig attityd du har. Mina barn och jag själv har en ”Kånken” och vad jag vet är vi inte kommunister.

 5. I think your son is very handsome in his new clothes.
  Then I read all the bitter comments,,,,,,,,, not nice.

 6. Visste knappt att PoP fanns kvar. När mina var små var det bara tråkigt randiga kläder…rött och vitt och blått och vitt. Var inte så jättebra kvalitet heller på dom.. Vet att dagispersonalen prisade HM och Kappahls kläder då medans PoP blev slitna med några åk i en rutschkana. Snygg fleece på en söt liten pojke.

 7. Jag har lite svårt för att man ska visa upp sina barn i sociala medier. Får barnen själv bestämma eller är det mammorna som bestämmer det åt dem.

  1. Samma här! Undrar om klädvalet är mammans eller sonens…….. Min son hade aldrig valt en Kånken i den åldern.

   1. Vår dotter i samma ålder skulle inte sätta på sig något hon själv inte tycker om. Hon har själv valt sin ryggsäck, en kånken, och hon älskar den.

  2. När barnen blir äldre kan dom ju själv säga ifrån, annars är det säkert mamma/pappa som bestämmer.

  3. Och det är ju mamman som tjänar pengar på att han är modellen…jag tycker inte det är ok om den som visas i sociala medier eller offentligt inte kan bestämma själv.

 8. Jättesöt! Vi köper alltid p.o.p kläder. Testat allt möjligt men deras blir faktiskt billigast i längden. Otroligt hållbart och räcker ofta över två säsonger plus lätt att sälja. Skryter över mina barn, javisst och det gör dom flesta jag känner! Inget förfall här inte;)

 9. Skryt är inte speciellt mysigt!Ödmjukhet och integritet är fina egenskaper tycker jag! Och att kunna bjuda på sig själv❣️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg