NY ÖGONSKUGGA, MASCARA & NYA PENSLAR

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Fick häromdagen hem ett paket från Nordicfeel med lite nya ögonskuggor, ny fräsch mascara (var verkligen h ö g tid) och framförallt nya penslar! Lolo har bråkat på mig i år över att jag har för dåliga make-up-penslar. Det är en sån där grej som jag tycker är lite onödigt och är dumsnål med. Jag veet ju att det påverkar resultat men jaja:)

.

.

.

Köpte märket Sigma, en mellanklass när det gäller borstar, och det ÄR verkligen skillnad på borste och borste. Här hittade jag mina glittriga borstar – just nu nedsatta med 20%. (Köpte ett basset med fem borstar och sen ska jag fylla på med lite fler bla för concealer och eyeliner)

 

.

.

Namn på denna – Storm Chaser

.

.

.

Köpte en ny fräsch ögonskuggepalett med lite svala färger och lila. Är tok i såna här ”åskiga” färger numera, har äntligen förstått att det är det jag ska ha för att framhäva mina gröna ögon. Passar så extra fint på hösten också. Jane Irendale färger är fulla av pigment, lätta att tona och sitter som berget. Gillar sizen på paletten och att det är både matta och glittriga och att det faktiskt är sex fina färger som jag kan använda allihopa.

.

.

.

Paletten heter Pure Basics och finns här. Börjar med de ljusa glittriga på ögonlocket. Sen så lite party med riktigt lila, syren och svart.

.

.

.

På lite glans och borstade ifyllda bryn och så  Sensai Mascara Lash Volumiser 38 C på fransarna. Återkommer till denna för att den ger volymiga icke klumpiga fransar och sitter som ingen annan om man inte sköljer med 38 gradigt vatten. Då smular den liksom av (blir inga svarta ringar) Finns här.

.

 

.

Festlig ögonmake-up men ingen tisdagsfest att besöka så jag behåller väl mina mjukisar på haha:)

.

.

Nu ska jag och mina partyögon se på film med älskling innan de tvättas för natten – hoppas ni har en mysig kväll vänner!

.

.

KRAM

.

..

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *