DOFTA LJUVLIGT VARJE VARDAG

REKLAM FÖR PARFYM.SE

.

Här har ni mina två vardagsparfymer just nu! Dofterna Amo & Gucci Bloom. Det är höst och det är dags att ha en något tyngre och något mindre söt doft men ändå mjuk och så där fräscht len. Det gillar jag. På kvällar och fest kan jag ha på mig såna lite mer dova mystiska dofter men på dagen, som vardagsmamma, så vill jag dofta som en  pudrig varm kram med lite ”wow” (Parfymerna får så klart absolut inte ge huvudvärk och dofta för skarpt, sött eller stickigt)

.

.

.

Mitt första dofttips är Amo från Salvatore Ferregamo. Denna har jag läst mycket gott om, den är galet populär. Parfymen är lite fruktig och romantisk men när jag sniffade på den första gången blev jag inte jätteimponerad. Tyckte den var lite för mycket mango eller apelsin och söt Campari. Men detta är en doft som sätter sig och som på huden blir ja underbar och mer vaniljig och krämig efter en stund. En delikat mysparfym som man inte tröttnar på.

.

.

..

Sen har vi Gucci Bloom från Gucci. Jag är ju ett fan av Guccis parfymer, de doftar liksom lyx, men denna är annorlunda mot mina tidigare. Mycket mycket mjukare och krämigare. Lättare. Doftar blommigt med inte för sött, som en vårbukett om ni förstår – jasmine och natthyacint och vuxet och elegant. Ingen komplicerad doft och är mycket kvinnlig och passar alla åldrar. Sen ÄLSKAR jag flaskan, wow så fin den är.

 

.

Min H har också en härlig höstparfym – jag gav honom Hugo Boss nya Bottled för jag vet att han är ett stort fan av just Hugo Boss dofter. Denna gjorde varken han eller mig besviken, doftar verkligen MAN men inte för tungt utan en aning krämig! En rätt unik herrdoft skulle jag såga med läder, mandarin och fikonträ. Mumsfillibabba.

.

Med min kod Petrasdoft får du 15% på ordinarie priser hos Parfym.se och 5% extra på redan nedsatta priser.

Så passa på nu om du också är sugen på en ny härlig höstdoft till dig själv eller någon annan<3

.

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “DOFTA LJUVLIGT VARJE VARDAG

  1. Älskar dina parfymtips, finner ofta en ny favorit bland dem. Roligt även med ett tips till maken, ska genast beställa hem den. Tack och bock!

    För övrigt är du ju helt galet snygg som alltid 🤩

    Trevlig kväll!

    1. Åh vad roligt att du gillar den! Klänningen är från Adoore och butiken Modelin men den är ett par år gammal😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *