HÄRLIGA HÖSTNYHETER

 

REKLAM FÖR ELLOS

.

Lite höstigt ruskigt idag med löv som virvlar runt och jämna skurar, brrr. Jag är ju inget jättefan av hösten som ni vet  (iaf inte om man jämför med en vår, längtar redan massor) men jag är stort fan av höstmode! Hittar alltid s å mycket snyggt på hösten, typ lättare då än på våren tycker jag (på våren ska man plötsligt bara så där vara så himla vårfräsch och barbent och man är mest grå och vinterfnasig och passar inte i något) På hösten har man  jufortfarande lite sommarbränna och man får svepa in sig i vänliga härliga snälla färger (terracotta, senapsgult, grönt, brunt, beige) och långa kjolar, stickade tröjor och kappor. SÅ skönt.

.

.

.

Hittade en så himla härlig ny höstklänning hos Ellos häromdagen! Det här är så jag, smickrande omlott med knyt i midjan och lite skjortstil med fuskfickor upptill och så tyget – kakigrönt och glansigt och ja klänningen  bara wow. (Läckra klänningar som egentligen inte visar någonting men ändå ger det där extra är ju det bästa:)

.

.

.

Gillar ni också min klänning så finns den här.

.

.

.

Om man inte vil stansa runt i en grön glansig klänning så kan man gå på säkra höstklassiker – alltid lika vrålsnygga och tidlöst.

1. Svart cape här 2. Kort klänning med ståkrage här 3. Urfina skinnbyxor här 4. Svart blus här 5.Ullmössa här. 6. Mysig och lagom tjock stickad tröja här

.

Ellos har som vanligt massa höstnyheter och storlekar verkligen för alla! Med min rabattkod får ni 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/9

Koden är: PETRASEP22

.

.

KRAM

.

.

.

35 kommentarer till “HÄRLIGA HÖSTNYHETER

    1. Fan vad dum kommentar. Ärligt. Ta på dig en munkavel din kvinnohatare. Rolf eller om du heter Jörgen…

  1. ”läckra klänningar som egentligen inte visar nånting” gällde ju inte den här gröna i a f 😉

    1. Är den väldigt statisk? Det ser ut ut så? Är den i sånt syntet material som blir helt elektriskt när man rör sej?

      1. 100 % polyester så det knastrar och sprakar fint, samt smetar sig kring kroppen. Personligen föredrar jag siden när jag vill ha lite lyster i plaggen.

  2. Så fin klänning och du är så fräsch.
    Du är inspirerande och gör vardag till fest!
    Kram till dej💕

  3. Men herregud! Om jag var du Petra så skulle jag aldrig ta på mig en behå ever igen!
    Vad är det med kvinnor…varför detta behov av att döma andra? Jag tänker att en behå har som syfte att hålla upp brösten för att det ska vara bekvämt och inte för att skyla kroppsdelar som någon har bestämt att man ej får ana?
    Hur som helst, den gröna färgen är SÅ snygg på dig!

  4. BH-löst for life! Seriöst, vad är det med er (kvinnor i detta fall) som aktivt väljer att påpeka vad en annan ska ha eller inte ha på sig?
    Petra ger tips och inspiration, precis som ett magasin kan göra, och ni kontrar med småaktiga kommentarer?
    Sitter ni så i tv-soffan också? Hoppas inte, då kanske den här jävla reproduktionen av nya människor som anser sig ha rätten att diktera vad fan en ska ha på sig kan sluta.

  5. Ni som ger elaka eller syrliga kommentarer, vet ni om att det endast handlar om er. Det har inget som helst att göra med Petra. Fundera bara på vad det är hon speglar hos er själva som ni är ledsna, arga, bittra eller frustrerade över och börja jobba med det istället. En person som mår bra har inget behov av att trycka ner en annan människa.

    1. Jag håller helt med om att det aldrig finns anledning att försöka trycka ner andra, men just i det här fallet blev det ju lite komiskt när Petra skriver om läckra klänningar som egentligen inte visar något. Här var det svårt att inte se två bröstvårtor, och det kan man ju vilja visa men i kombination med Petras beskrivning av klänningen så blev det faktiskt lite kul.

      1. Den visar ingenting mer av bröstvårtorna än vad den visar av axlarna eller rumpan. Det är fortfarande en heltäckande klänning och kommentarerna här är ta mig tusan de fånigaste jag har läst!

        Om jag fryser det minsta syns mina bröstvårtor, det är så jag ser ut och ingenting jag medvetet väljer att visa.

  6. Älskar att du skiter i bh! Personligen avskyr jag det vidriga tortyrplagget.
    Alltid ska man skyla sig! Varför är det ok att mäns nipples syns men inte kvinnans? Så jäkla stört eg.
    Kämpar varje sommar med att vara mig själv utan bh. Men oj vilka blickar jag får av både män och kvinnor!
    Bränn bh’n säger jag 😅❤

  7. Du är vackrast och bäst fina Petra! Utmana och provocera alla svartsjuka och alla med elaka fingrar vid tangentbordet. Jag diggar dig! Anna

  8. Herregud, man får väl välja själv om man vill ha BH eller inte. Man blir helt trött på vissa kommenterar.

  9. Ja herregud, ta på dig en heltäckande bh och glöm för all del inte att sätta på dig mameluckerna! Fruktansvärt illa att du har rymt så långt ifrån spisen också!

    (För tydlighetens skull, jag är sarkastisk.)

  10. Frågan om ”med el utan bh” handlar nog mer om hur pryd man är skulle jag tro, inte mycket om avundsjuka 🤔

  11. Höstligt och snyggt💚🍁🍁!! Bh eller inte vem bryr sig!
    Hur som helst snygg färg som verkligen klär dig😊
    Stor kram

  12. En perfekt klänning att bära när man har en ”dålig-hår-dag”.
    (Ingen kommer att titta på frisyren).
    Sorry, men färg, material och design är inte i min smak. Du brukar klä dig så mycket mer smakfullt.
    Men varför, i dessa tider, köpa nytt, nytt och nytt hela tiden?

  13. Skitsnygg klänning på en skitsnygg kvinna, perfekt att smuggla ärtor i 😉
    Blir SÅ trött på kommentarer om Bh osv, vem fasiken hade brytt sig om en man hade haft synliga styva nippels, lägg av nu brudar. BH-fritt är ju hur lovely som helst och jag hade gärna skrotat skiten för gott, jag har ändå knappt nåt att ha där i.
    Men eftersom kvinns skammar och män glutt-markerar så är det väl bäst att hålla sig i ledet, eller hur det nu var..

    Fridens

  14. Blir så trött på alla som ska tillrättavisa om man skriver en kommentar om att det vore finare med bh. Jag skrev det i all välmening och hade inte någon baktanke med kommentaren. Skriver nästan alltid hur vacker, snygg, stilsäker osv Petra är. Denna gången tyckte jag dock att det skulle vara fint med en bh under. Precis som jag ger tips till kunder som kommer till min butik för att handla. Nej, jag tycker inte att det är fint utan bh, det ser slappt ut i mina ögon men det är helt ok. Ville bara ge min synpunkt hur jag ser på det och andra får gärna tycka annorlunda utan att jag skriker högt om det. Vi tycker olika helt enkelt, och det kan man väl få?!

    1. Och varför kände du dig tvungen att ge din synpunkt? Skulle du sagt samma sak till en kund som kom in i din butik? I så fall hade jag slutat handla där bums. Jösses

      1. Ja, men herregud ja! En liten kommentar om att kanske ha bh under, men sedan får kunden givetvis tycka det ser fint utan. Smakråd måste jag ju få vara eller? Har många kunder som kommer åter till min butik sedan länge så något rätt måste jag nog göra! Jag upplever att vi tillsammans diskuterar och ja, jag skulle absolut säga det direkt om någon undrar, inte annars. Här upplever jag att Petra visar fina saker som hon hittat på nätet och visar oss läsare. Jag sa bara min åsikt, bh under är finare. Taskigt att inte säga som man tycker och fegt att bara vara ja-sägare tycker jag. Har sett det alltför många gånger och sen hört skitsnack bakom ryggen. Jag lägger ned denna tråden nu och kommer inte att läsa fler kommentarer, såå dränerande!

        1. Petra frågade dock inte vad du tycker om hennes bröst och om du anser att hon behöver en bh.

          Det är inte taskigt att inte säga som man tycker, det är däremot taskigt att göra som du gjorde nu och sen gömma sig bakom att man bara har en åsikt och måste få säga den. ”Jag är bara äääärlig”

          Jag hoppas innerligt att jag aldrig råkar hamna i din butik. Om jag ber om smakråd angående ett klädesplagg så vill jag inte ha en lektion i att jag ska dölja mina bröstvårtor.

        2. ”Om någon undrar” Ja exakt! Då kan man komma med synpunkter. Här har inte Petra undrat ett dugg över vad vi läsare anser om bh-löst. Jag tror inte alls folk springer runt och kastar synpunkter omkring sig utan att ha tentakler nog att inse om det är lämpligt, i det vanliga livet. Men på nätet går det visst utmärkt

  15. Gud, ni är ju såå förutsägbara. Så fort jag såg bilden visste jag att inlägget skulle ha drösvis med kommentarer från trötta typer som inte tycker att det passar sig med ett par bröstvårtor.
    Tips till er – fortsätt ha på er bh om ni gillar det, sätt er på händerna, räkna till 10 och andas.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg