MINA EXTRA ALLT FAVORITER FRÅN SENSAI

Reklam för Skincity

.

Det här är ren njutning för mig – att få hem ett paket från  Skincity, hudvårdsbutiken online, med riktigt proffsig hudvård från SENSAI. Jag ÄLSKAR verkligen allt som har med hudvård, spa och behandlingar att göra. Att vårda huden på olika sätt är verkligen feelgood som något jag unnar mig rätt ofta. Mår min hud bra mår jag bar och vice versa:)

Produkterna ovan har jag nu använt i en månad ungefär och jag tänkte berätta lite mer om dem för er!

.

.

.

Det jag kompletterat min dagliga hudvårdsutin med är från vänster:

Comforting Barrier Mask som är en lyxig silkeslen mask som är maxad med fukt. Masken lugnar och jämnar ut huden och dämpar rodnader. Perfekt att boosta huden med ca 1 gång per vecka tycker jag!

Skyddande och lugnande ansiktsmask./ Stärker upp hudbarriären för ökat skydd. / Återfuktar, dämpar rodnad och har en utjämnande effekt.

..

.

..

Total Lip Treatment är en silkeslen creme för läpparna och området runt läpparna. Ger läpparna fukt på djupet och reparerar. Tar bort fina linjer runt läpparna och ger mer volym till läpparna. Älskar att ha denna på mina läppar.

Silkeslen creme för läppar och huden runt läpparna. / Reducerar fina linjer och främjar mikrocirkulationen. / Lyxigt mjuk textur som ger ett plumpande resultat.

,

.

Barriärkrämen är helt fantastiskt skön på huden

.

.

.

Total Eye Treatment är behandling i två delar för hela ögonpartiet: Refreshing Eye Essence och Melty Rich Eye Cream. Man köper alltså två produkter som jobbar på lite olika sätt och dess hjälper tillsammans till att reducera fina linjer och rynkor, ge fasthet, lyster och minska svullnad och mörka ringar. Innehåller hyaluronsyra och dessa är fantastiska ihop. Jag har INGA påsar under ögonen längre och ”hänget” ovanför ögat har minskat ordentligt på mig. Huden känns verkligen stramare och mer återfuktad

Duo för ögonen som minimerar ålderstecken. / Jämnar ut hudtexturen och ger lyster. /Ger energi till muskelcellerna och stärker hudbarriären.

.

.

Essence Day Veil är en essence som jag appliceras allra sist i hudvårdsrutinen! En utjämnande primer som ger  lyster och bevarar fukten och skyddar huden mot sol och skadliga ämnen i luften Den här produkten ger huden verkligen det där lilla extra och den blir så len och fin och jag kan lätt hoppa foundation med denna

Essence water som appliceras sist i rutinen. / Ger lyster och har en primer-effekt. / Skyddar mot UV-strålar och fria radikaler.

 

..

.

Dual Essence är verkligen min favvo – det är där ljusgula två-fas elixiret! Olja och ett serum med silke tillsammans ger maximal näring till huden. (Oljan mjukar upp huden medan essensen ger maximal fukt till huden) Ger verkligen glow och lyster och trollar bort  fina linjer. Detta underbara essence kan kombineras med alla serier från SENSAI.

.

Effektivt två-fas elixir som ger lyster. / Innehåller Koishimaru Silk Royal och squalane. / En olja som ger både näring och fukt.

.

.

.

Missa inte att just nu får man en gåva på köpet vid köp över 1100 kr på Skincity. En helt underbar piffig necessär och prover på Sensai´s hudvård.

 

 

Ja jag har verkligen på riktigt blivit ett stort fan av SENSAI´s hudvård. Den lugnar liksom huden samtidigt som den är väldigt effektiv och vårdar. Det är visst något väldigt speciellt med det där japanska silket som de jobbar med, det märker man. Har du också testat hudvården från SENSAI?

.

.

KRAM
.

.

.

3 kommentarer till “MINA EXTRA ALLT FAVORITER FRÅN SENSAI

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg