SKÄRMTID MED MENING

REKLAM FÖR ZCOOLY

.

Jaha här sitter min Moje med Iphonen igen! Ja jag tycker som de flesta föräldrar att det kan bli alldeles för mycket skärmtid men vet ni, det finns ju faktiskt bra sådan. En tid som ägnas åt utveckling och kunskap, utan att det yngre barnet egentligen förstår det. Lärandet är bara ett jättekul pedagogiskt spel! Spelet heter Zcooly och riktar sig till barn mellan 5-12 år och det förvandlar läroplanen till något roligt istället.

Just nu kan ni också få prova Zcooly gratis tillsammans med era barn ända till årsskiftet med min kod houseofphilia

.

.

.

Lära sig räkna, lära sig klockan – det är mycket man ska lära sig när man bara är sex år gammal som Maurits! Han uppskattar verkligen Zcooly och frågar ofta om han inte får spela lite (lära sig) på min Iphone eller på hans Ipad:)

.

.

.

Zcooly finns det flera olika spel på olika nivåer. Moje har sin egen lilla avatar som går runt i spelet och löser klurigheter som är lagom utmanande för honom. Som förälder kan jag gå in på föräldrasidan i spelet och följa hans utveckling.

.

.

Kan verkligen rekommendera Zcooly till alla er med barn som gillar att spela spel! Känns så himla skönt att det finns riktigt bra och lärande spel.

.

Med min kod houseofphilia  får ni alltså också testa Zcooly alldeles kostnadsfritt hela året ut. Så passa på nu!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg