VILKEN HÄRLIG DAG

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Vilken otroligt vacker höstdag vi haft idag! Jamen är hösten på detta vis så är den ju helt okej. Vindstilla och varmt men ändå lite krispigt och friskt. Kickade igång dagen med en löprunda nere vi Mälaren och det var så där magiskt vackert och lite morgondisigt över sjön, är så tacksam att faktiskt på så nära vattnet ändå. Ofta som jag tar en tur vid vattnet faktiskt. Sen så var det jobbing och efter det lite shopping nere på stan och passade på att fixa naglarna, älskar känslan med nygjorda naglar. Ska ju på mysig tjejtrip till fjällen imorgon och då behövdes ju vinet fyllas på också så en tur till Systemet blev det också och VET NI VAD, kassapersonalen bad om leg! Haha, hallelulja moment. Sa att det inte behövdes nog inte alls och då frågade kassakillen Men hur gammal är du då?? 50… Men jag tackade så mycket för den, gjorde absolut min dag ännu härligare. Och om du jobbar på Systemet, fråga damerna om leg du också. De blir s å happy:)

.

.

.

Och dagens var denna: ny jättemysig stickad lila tröja med ballongärm här och ny matchande puffig lila väst här.

.

.

.,

Huset på gatan i stan i höststil! Fint med det röda/lila i bladen som kommer mer och mer… (och ja nu har kratta lövtiden kommit också,  jisses vad de där klotpilarna tappar mycket löv!)

..

..

.

Jeansen är mina absolut bästa och dessutom billigaste! Håller formen och sitter såå bra och har en perfekt urblekt svart färg men ta  gärna en strl mindre än vanligt (har strl 34 på mina och jag har annars strl 36-38 på byxor)  De heter Clara och finns här

.

.

.

Nej nu måste jag packa klart väskan här men vi ses, kanske, imorgon igen! Om jag ev inte hinner kika in från Sälen så får ni ha en underbar freedag<3

.

.

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “VILKEN HÄRLIG DAG

  1. Minns att du en gång skrev att du gör många fler behandlingar än vad du skriver om här. Det hade varit intressant iaf att få höra hur ofta du gör behandlingar, och vilka? Samt vilka du tycker har bäst effekt. Så vi andra också får visa leg på bolaget, haha! =)

  2. En kompis till mig jobbar på systembolaget. Ibland kommer dom överens och kör en liten happening och fråga om leg även till de som är 50+…. 🙂 Ha en skön fjälltur

      1. Fast jag har också blivit tillfrågad om leg , men jag såg väl så oerhört chockad ut att han sa ” jag skojar” nästan direkt. ( jag är 60 +)😂😂

      2. Vilken fånig kommentar Anne! Det måste väl även du begripa att Petra inte tar illa upp för AES inlägg. Tycker det är kul att få infon som hennes kompis berättade beträffande systembolaget.

  3. I hope your life is as picture perfect as it seems to be. Your home is beautiful and so are you. I wish this for all of us.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg