HÖST HOS KAPPAHL WOMAN

REKLAM FÖR KAPPAHL

.

Har tidigare i höst visat plagg med kombon cerise-orange och jag måste bara erkänna att jag äälskar den för den gör mig glad helt enkelt! Vissa höstdagar vill man bara ha något som poppar och då är den här nya stickade tröjan från Kappahl helt perfekt. Så himla läcker, lite boxig i modellen och s å mjuk (kliar inte) .Tröjan hittar du här

..

.

Till tröjan har jag på mig vida jeans för det är vida jeans som gäller nu! Dessa snygga sitter som en smäck och det allra bästa är att jeanstyget är lite tunnare så att det faller jättebra. Många vida jeans har ju vanligt jeanstyg och då kan iaf jag känna att det blir för mycket av det goda Bea (13 år) tyckte mammas byxor var såå coola så hon har fått lika! Jeansen hittar du här

 

 

.

Går gärna klädd så här bekvämt som vardagsmamma<3

.

.

Om du vill spana in Kappahls höstnyheter  och hitta dina egna favoriter så klickar du här.

.

KRAM

.

.

.

 

5 kommentarer till “HÖST HOS KAPPAHL WOMAN

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg