FLÄLLTRIP & MYSHELG I VÄNNENS WOWSTUGA

.

I helgen var vi ju 9 tjejer som åkte iväg på en liten härlig höstig fjälltrip! (Därav tystnad här inne i helgen, jag hade verkligen inte tid att kika in till er mina bloggisar tyvärr<3) Det var vår gemensamma vän som hade bjudit upp oss till hennes MAGISKA och lyxiga fjällstuga och nej, trots att vi var 9 så behövde vi verkligen inte trängas – det fanns nämligen 7 (!) sovrum (och hela 19 sängplatser)

Så himla kul vi hade och så underbart gäng girls<3

..

..

..

Vackra värdinnan i sitt fjällkök! Och tips, blir ni sugna på att hyra den här stugan (eller ja huset på 270 kvm) som heter Sälen Mountain Lodge så går det. Gå bara in här.  

.

.

.Ligger med uunderbar utsikt i Tandådalen) 

Ligger med uunderbar utsikt i Tandådalen! Man ser inga andra hus, bara fjäll och skog.

.

..

.

Här körde vi spafest på lördagen! Hur härligt som helst ju, basta och ta på sheetmasker och Olaplexinpackningar i håret och vi hade tom koppning (körde på ryggen och oj vad det kändes – har ni testat det?) Och så massa bubbel i dryckesform också, så klart:)

.

.

 Nej vi var inte där för en photoshoot (eller jag för att blogga) utan här var det stughäng och massa god mat och vin och sköna fjällprommisar (trots regn) och det var osminkat, raggsockor och mysdress var det som gällde, så gaaalet skönt och mysigt. Men ni får lite pics från stugan iaf!

.

.

.

Alltså Sälenfjällen i höstfärger är s å vackert. Tog en löptur, själv, igår på morgonen också men när jag hade kommit ett par km så kom jag plötsligt på att det finns ju faktiskt BJÖRN här. Hjälp,  tyckte jag såg björnar komma farande överallt där uppe på fjället i morgondimman och har väl aldrig sprungit så fort haha:)

.

.

Hoppas ni har en skön höstmåndag vänner? För visst är det verkligen höst på riktigt nu? Har precis beställt en ny höstjacka och boots och så har vi faktiskt bokat ännu en höstig weekendtrip uppåt landet med vänner om bara några veckor. Fast då kanske man ska ha något med sig som skrämmer varg och björn med sig om man ska ut och gå… Eller finns det ens det? Kanske bara bössa som gäller (Man är så intefriluftsmänniska:)

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “FLÄLLTRIP & MYSHELG I VÄNNENS WOWSTUGA

  1. Ojojoj… Skulle du få närkontakt med björn då du är ute och springer, köp en trisslott! Jag bor vid Polcirkeln och är jägare och vill inget hellre än att någon gång få en endaste liten glimt av en björn i skogen. De är grymt skygga, så se det inte som ett hot då du är ute. Det ska mkt till att stöta på dem även om det sägs vara ”björntätt”.

      1. Haha ja lyfta på ena foten så där är så HELT galet skrattcrazydaisy😂 Bäst att stå med båda fotsulorna i backen så att inte fler zoomar in och ev kissar på sig😅

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg