SENSAI I MIN DAGLIGA HUDVÅRDSRUTIN

REKLAM FÖR SKINCITY

.

Jag har ju tidigare berättat för er om min nya hudvård från SENSAI En samling härligt sköna produkter som kompletterar och boostar min vanliga hudvårdsutin med det där extra. Det är för ögonen: Total Eye Treatment är behandling i två delar för hela ögonpartiet: Refreshing Eye Essence och Melty Rich Eye Cream. När man, som jag, är mitt i livet och halva livet då har satt sina linjer osv så är just ögonpartiet ett område man vill ta extra bra hand om och ha riktigt bar produkter. Och tro mig – det är bara bra att börja i tid:)

.,.

…..

Rentvättad hud boostad med bara SENSAIS fukt..

.

.

.

Essence Day Veil som gör huden silkeslen

 

I övrigt så har jag tillfört följande: Total Lip Treatment som är en skön creme för läpparna och området runt läpparna! Ger läpparna fukt på djupet och reparerar. Detta med läppar och just området kommer nog som tvåa efter ögonen när det gäller områden att satsa extra på. Ofta dyker små vertikala linjer upp ovanför munnen hos oss alla så småningom så fukt, fukt, fukt (Så vill man ju absolut ha fylliga mjuka läppar också såklart)

.

Comforting Barrier Mask som är en riktigt  lyxig & silkeslen mask som är maxad med fukt. Masken lugnar och jämnar ut huden och dämpar rodnader.

Dual Essence som går att kombinera med alla Sensais hudvårdsprodukter.Det är en ljuvlig olja och ett serum i ett med silke som ger maximal näring till huden. Några droppar räcker för nytt flow och lyster.

Essence Day Veil är en essence som appliceras allra sist i hudvårdsrutinen. En utjämnande primer som ger  lyster och dessutom bevarar fukten och skyddar huden mot sol och skadliga ämnen i luften.

.

.

.

TIPS! Handlar du SENSAI hos Skincity, den proffsiga hudvårdbutiken på nätet med personlig rådgivning, för över 1100 kr så får du en gåva! En ursnygg necessär från SENSAI som dessutom innehåller prover på olika hudvårdsprodukter.

.

.

KRAM

.

.

.

 

7 kommentarer till “SENSAI I MIN DAGLIGA HUDVÅRDSRUTIN

  1. Man blir onekligen sugen på att prova allt, men jag är så dålig på sånt. Använder bara en dagkräm till ansiktet. Tänker att det får bli som det bli med åldrandet 😊 Men gillar ändå dessa inlägg💞
    Kram till dig snygging!

  2. Jag törs inte prova 😅 har inte råd med den hudvården. Men hade säkert älskat den 🥰
    Exuviance är min hudvård även om den också kostar en del. Byter ibland å det resulterar i ett kaos i fejan.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg