HÖST = KLÄNNINGAR + STÖVLAR

REKLAM FÖR ELLOS

.

Hallå hallå, här är dagens jag i en riktig dröm till höstklänning. Älskar allt med denna: modellen, längden, urringningen, tyget och färgen. Så där riktigt fint roströd och lite glansig…

.

..

Detta är en kombo som jag personligen älsksar på hösten nämligen kobon klänning och tävlar. Matchar med en poncho eller en långkofta, kappa eller kavaj när jag kilar ut och de där strumbyxorna behövs ju inte heller riiktigt än. Så snyggt och enkelt! Min klänning hittar du här.

.

.

.

Hos Ellos hittar du som vanligt massa läckert till säsongens vardagsoutfit! 1. Stickad v-ringad klänning finns här 2.Klänning med cut-out över bysten här 3. Långtröja/klänning här 4, Klänning med knappar här 5. Fin med puffiga ärmar här 6. Kort svart klänning här

.

Ellos har så himla mycket snyggt för alla modeller och i alla storlekar! Med min rabattkod får ni 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/9

Koden är: PETRASEP22

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “HÖST = KLÄNNINGAR + STÖVLAR

  1. Du ser fantastiskt fräsch ut. Vilken fin färg på klänningen. Det strålar om dej💛
    Ge gärna tips i ett inlägg på hur du gör för att behålla fräschheten. Fyller snart 50 år och det blir ju inte lättare med åren🥰
    Har du ngt bra tips förutom bra krämer?
    Ha en fin dag!
    Lotta

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg