PÅ BEGÄRAN – BÄSTA BUS LOTION, MOUSSE & SPRAY

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Ni är några som undrat här inne på bloggen vad jag använder för BUS-produkter och då är det klart ni ska få veta det! Jag är typ beroende av BUS haha och det året runt och numera finns det ju så g a l e t bra produkter som verkligen ger en jättefin fuskbränna. Lätta är de att applicera är de också. Så att påstå att det är omständigt och kladdigt och att man ser fakebrun ut med BUS är såå old school. Dessutom är det ju den enda brännan man ska – om man tänker på sol & huden!

.

.

.

Här har ni mina top 3 BUS i mitt ”krämskåp”!  Ja jag har ett eget skåp i sovrummet för bara mina olika krämer (det behövs:) En firming body lotion som används nästan varje dag, en mousse som ger ordentligt toksnygg wow-bränna direkt och en spray för ansiktet/dekolletage.

.

.

.

Vi börjar med sprayen. Denna sprayar jag i ansiktet/hals/dekolletage på kvällen (ca 1-2 ggr i veckan) och när jag vaknar har jag en perfekt jättefin solbränna utan 1. mörka porer 2. fläckar 3. torr hud. För jag har provat mååånga ansiktsbus för ansiktet och jag de flesta ger mig yttorr  hud men inte IDA WARG Self sanning spray. Får tom finfint glow av denna! Färgen håller riktigt bra i flera dagar.

Sprayen hittar ni här

.

.

.

Sen har vi min busmousse och min ”hard-core-bus”! Bondisands  Self tanning Mousse (Dark) drar jag med en vante på kroppen och oftast bara benen när jag vill ha en blixtsnabb djup snyggbränna (såå fin färg) Den är instant så du blir brun direkt och det ser nästan ut som du har tunna strumpbyxor på dig, sån skillnad blir det! Varning dock för att den färgar av sig innan du duschat (själva brännan försvinner inte sen i duschen)  Du kan inte gå och lägga dig med denna eller  ha vita/ljusa kläder när du smörjt in dig.

.

Moussen hittar du här

.

.

 

Sen har vi denna – Everyday Gradual Tan Watermelon från St Tropez – som är sjukt skön. Gillar verkligen såna här vårdande fuktighetskrämer för kroppen som bygger upp en gyllene snygg bränna lite grann varje dag. SÅ lätt att applicera, huden blir så mjuk och fin, och dessutom luktar den vattenmelon!

..

Gradual Tan lotion hittar du här

...

Sen gäller det ju som jag nämnt tidigare att skrubba huden på kroppen regelbundet, flera ggr i veckan, för att få ett fint resultat! Och köra en bra effektiv peeling i ansiktet. Sen ska du alltid applicera BUSlotion och mousse med vante (Bra vante för bus hittar du här)

.

Det var mina bästa BUS vänner! Ha nu en riktigt härlig fredagskväll<3

.

.

KRAM

.

.

.

24 kommentarer till “PÅ BEGÄRAN – BÄSTA BUS LOTION, MOUSSE & SPRAY

 1. Älskar din blogg och en av få som jag fortfarande läser. Varit med sen start och längtar efter fler inlägg om inredning. Du har såå bra smak

  Trevlig helg!

 2. Vi ska sola och få de nyttiga vitaminerna. Däremot ska vi inte sola så vi bränner oss. Verkar så konstigt att proppa i oss piller med vitaminer och dyra krämer för att få färg.

   1. Aha. Du tänker så. Jag ser rynkorna som fartränder. 🙃
    Om man solar måttligt blir det minimalt med rynkor är min erfarenhet

  1. Då har du inte hängt med alls! Vi ska absolut inte sola, inte vistas i solen utan heltäckande kläder timmarna mitt på dagen när solen står som högst på himlen. ALL färg du får av solen, brun eller röd, är en skada på huden som ÄR farlig. En kvart om dagen i solen räcker gott. Så vill man vara brun får det vara BUS isf. Men kanske inte gå till överdrift med det heller!

 3. Du har verkligen fått in en rutin på det där! =) Det är fräscht med lite färg, men jag tycker nog dessvärre att BUS:en drar åt det orangea hållet litegrann trots allt. Sen undrar jag lite på long term effect att alltid använda BUS? Det sker ju någon slags reaktion/process i övre hudlagret, och hur kan det tänkas bli på sikt? Är det bra? Kanske lämpligt att pausa då och då tänker jag iaf. Jag använder också BUS, mest på sommaren, framåt vintern tröttnar jag på det, och har kanske lite i ansiktet ibland bara.

  1. Ja det är lite orange på bilderna här. Men tror det är just på bild. Jag brukar använda på sommaren m skiter i det resten av året. Orkar inte med helt enkelt. Lukten och just peela torka mm. Men har busdroppar fr Clarins i ansiktscremem. Känner mig torr ibland m roligare att se sig i spegeln 😅
   Tycker det är fint med vinterblek hy. 🥰

   1. Håller med dig. Orkar inte hålla på med det ständigt. Jag står inte ut att sova med det pga lukten och den lite klibbiga känslan, att lakanen blir ofräscha. Jag kör St Tropez express mousse, har på i 3 timmar, för jag har inte tid att slösa en hel dag på att lukta illa, känna mig klibbig och vara tvungen att gå i svarta kläder!!

 4. Saknar också inredning, anledningen till att jag följer dig är de inläggen.
  ”På begäran:” kan du köpa ett nytt sekelskifteshus och totalrenovera, det vore drömmen för oss följare! 😜 (Lite ironi för de som läser bokstavligt… 🤣)

 5. Angående Bus…..lakanen blir ju väldigt solkiga. Vad använder du för tvättmedel/metod? Jag har svårt att få mina örngott och underlakan vita igen.

  1. Jag sover aldrig m bus. Men jag är 49 å klimakteriesvettas 😅 om jag gör det någongång så fastnar det aldrig ❤ 60 grader

  2. Jag älskar BUS. Har provat mängder.
   Håller med att vinterblek hud är jättefint. Men jag är inte där själv, än. 😊
   Mina bästa bus-tips är Clarins self tan droppar för ansiktet.
   För kroppen använder jag St.Tropez Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse 200 ml. Lite dyr kan jag tycka men dryg och sitter i länge 😊
   Kram Mary

  3. Håller med. Jag blir tokig på dessa bruna lakan. Har en dotter som envisas med BUS och förstör lakan på lakan.

 6. Måste slänga in ett par av mina BUS-tips då två av produkterna du visar luktar apa på mig och blir fult orange (så olika beroende på hud antar jag). Men rekommenderar alla som gillar bus att prova self tanning-dropparna från Clarins, som finns får både ansikte och kropp och som man blandar i sin vanliga dagkräm eller hudlotion. Garanterat fritt från äcklig bus-doft och blir så sjukt fint resultat som enkelt jobbas upp eller väljs styrka utefter antal droppar.

  Tips nr. 2 är Hydrating Bronzing Mist från Bronza, oslagbar! En skön mist som man sprayar över ren hud helst på kvällen, så vaknar man upp fint solkysst. Doftar något bus men absolut inte störande, och den jobbar man också enkelt upp gradvis till ”naturligt” fin bränna/nyans.

  Ser att många tipsar om Ida Wargs bus men den är den absolut sämsta av alla jag testat, intressant att det kan vara så olika! Stinker på mig och blir knallorange.

  Sen måste jag tillägga att inget får mig att må så bra som att ligga i solen, känns som att jag tankar massvis med energi och vitaminer. Känn livsviktigt faktiskt, men skyddar mig gör jag samtidigt 🙂

  Fin söndag på er alla!

 7. Du hade tankar att göra om uppe i hallen/tv-rummet för ett tag sedan? Å vad gör ni med äldsta sonens rum nu när han flyttat ut? Är i liknande sits.. Nyfiken o sugen på mer inredningsinspiration här hos dig 😇 Förstår du får din inkomst på samarbeten, men en liten önskning fr många av oss som hängt med här ett tag o saknar dessa inlägg 🙏🏻

 8. Ida Warg’s alla BUS-produkter är det sämsta jag har testat 😱 blir orange & luktar fruktansvärt

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg