KRASSLIG FRU & SNYGGBLOMMA

.

Åh kolla vilka läckra snittisar H kom hem med idag! Han var iväg och köpte mat åt sin krassliga familj och köpte även en bukett åt frun. Älskling<3 Slängda ut frågan på Insta vad de heter och fick svaret Amaranthus och nu vill jag har såna (eller liknande) överallt. Hängande snittisar är ju bara SÅ snyggt och helt plötsligt är röda hängande snittisar också snygga, den såg jag inte komma haha;)

.

.

.

Långa fluffiga mörkröda hängen och krispigt gröna blad, love it

.

.

.

Nej jag har fortfarande inte bytt ut låga Tavolobordet mot ett sideboard/skåp för att jag helt enkelt tycker det är så snyggt att ställa saker på och inte hittat något tillräckligt fint. (Men dyker det helt plötsligt upp det perrfekta skåpet så..)

.

.

Ja den här helgen skulle det hända en hel del mys och skoj men det var bara att avboka allt och fram med myspysar och soffhäng 100% istället. Influensa är bara såå segt..

.

Hoppas ni har en mysig lördag vänner så ses vi imorgon igen<3

.

.

KRAM

.

.

 

 

7 kommentarer till “KRASSLIG FRU & SNYGGBLOMMA

  1. Hej Kristin, det är Robin Ahlgren som är konstnären. Du kan nog bara söka på hans namn så får du träffar. Jag köpte printet efter att ha sett det på denna blogg och har aldrig ångrat det.

    Hälsningar Karin

  2. Så coola, rävsvans tror ja de kallas också va?

    Ska bli roligt att se vad du hittar för skåp sideboard. Hade varit snyggt med något i rökt ek eller valnöt eller nåt annat träslag. Eller vitrinskåp med dörrar i frostat glas, fast nu har ni ju visserligen vitrinskåpen intill där.. Hur som kommer det bli vrålsnyggt som vanligt hos dig.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg