EN HELG MED ANNORLUNDA SLUT..

.

I lördags tog jag med mig skatterna på en tur hit bla! En regnig lite mörk oktoberlördag är ju perfekt att utflykta och Moje var sugen på ett slott och först hade vi tänkt Gripsholm men det stängde ju så tidigt  så vi styrde bilen åt andra hållet och Sigtuna. Det här fina slottet, Steninge, får man ju dock tyvärr inte besöka men ta en sväng i slottsparken går bra. Sexåringen var dock inte helt nöjd med att bara göra det när han ju ville gå i n och höra spännande historier om kungar och ärstoppor med gift i och vandra i salar med rustningar och krypa ner i mörka fängelsehålor etc och det kan man ju förstå. Jag tycket att det var så vackert på Steninge så klockorna stannar och var rätt nöjd att stå utanför och titta:)

.

..

..

Sen kan jag tipsa om Stenladan om som ligger precis bredvid! Här finns det några olika större butiker med köksutrustning, outdoor och inredning och en resturang. Mysigt utbud med lite outlet.

.

.

.

Själv fastnade jag en bra stund i den stora Posh Livingbutiken en trappa upp! Blev lite smått och gott..

.

.

.

Apropå gott så åt vi så gott inne i själva Sigtuna vid torget på krogen Farbror Blå. Enkel men fräsch liten restaurang med sååå god fisksoppa och perfekta fluffiga hamburgare och med jättetrevlig uppmärksam personal. Musmfillibabba

..

Ja det var den mysiga lördagen och igår söndag åkte jag ambulans istället. Skulle ut och springa men fick riktigt krampont rakt över hjärtat och bak i ryggen upp mot öronen som höll i sig nästan en timme. Inte en panikångestkänsla med tryck (haft) inte lungsäckinflammation (haft)  Ringde och kollade med 1177 och då skickade de en ambulans och sen blev det en tur till akuten med ekg och alla tester och allt såg bara bra ut som tur är. Huggsmärtan släppte men kom tillbaka ett par ggr under gårdagskvällen med det var så skönt att vara testad och vi får väl se vad det kan vara. Tydligen kan helt vanlig  Gastrit kännas precis som en hjärtinfarkt så kanske är det det som stökar nu. Hoppas det:)

Hursomhelst är vården helt fantastiskt när det väl gäller, så snabba och trevliga och vänliga och proffsiga allihopa<3

.

KRAM

.

.

.

30 kommentarer till “EN HELG MED ANNORLUNDA SLUT..

 1. Åter igen, covid-injektionerna skapar många problem med hjärtat, proppar, stroke och cancer. ALS, demens. Det här är bara början. Tyvärr. Läs Folkdomstolen, Läkaruppropet, Sjuksköterskeuppropet, Petra Agapi, Tina Vanderpuije. Ingen rolig läsning.

  Jag hoppas att du kryar på dig!!!

  1. Min bästa vän var otroligt skeptisk mot vaccin. Fick covid-19 ovaccinerad och hon blev SÅ dålig. Klarade sig men har nästan ett år senare fortfarande men.

  2. Min svärmor tog inget vaccin, sen fick hon covid och avled efter tre veckor på sjukhuset. Hon kvävdes ihjäl, ingen jättetrevlig död direkt. Håll dina konspirationsteorier för dig själv!

   1. Alltså. Det ÄR många unga killar som har dött efter covidvaccinationen och det är osäkert vilka fler biverkningar som uppstått som följd. Det har ingenting med konspirationsteorier att göra.
    Så tragiskt med biverkningar när så många vaccinerade sig för att vara solidariska. Och lika tragiskt med dem som dog av Covid men snälla respektera varandras åsikter.

     1. Jooooo, så är det! Läs Facebookgrupp ”Died Suddenly News” och sluta förneka sanningen!

     2. Man ska nog inte tro att sanningen finns i Facebookgrupper. Kolla upp dokumenterad fakta och statistik och hur många som dött i Sverige pga av vaccin/hur många som dött pga pandemin.

 2. Åh så obehagligt..
  Har haft problem m magmunnen 2 ggr och det gjorde så ont att jag trodde det var hjärtinfarkt på G. Var hos läkaren på måndagen iom att det inte släppte helt, som tog ekg och hela klabbet. Sa inget till läkaren om vad jag tolkade smärtan som, men han sa att smärtan är så kraftig att den misstolkas f infarkt. Så då vet jag förmodligen hur det känns.
  Hoppas du får svar på vad det är ❤

 3. Men fy så otäckt, skönt att det gick bra.
  Steninge tillhör Märsta där jag är uppväxt så i Steningen och även Sigtuna har man varit måååånga ggr, båda så mysiga 🙂 Du vet väl att man ser Carolas hus från slottsträdgården? 😉
  Ha en fin vecka!

 4. Fy vad läskigt! Skönt att de kunde utesluta allvarligheter men riktigt obehagligt ändå! 💗

 5. Det låter väldigt mycket som ett gallstensanfall. Svår, akut smärta som absolut liknar hjärtinfarkt och jag har också fått rådet att ta ambulans. Jag har haft många akutbesök och fick till slut konstaterat gallstensanfall och fick operera bort gallblåsan. Så läs på om gallsten är mitt bästa råd. Krya på dig!

  1. Oj vad jobbigt för dig, ja läkaren berättade att det finns mycket som kan ge liknande smärta🧡

 6. Vill bara tipsa om att gallbesvär kan kännas så där också. Hade problem i 5 år och trodde jag var stressad, men det var gallan. Jag fick väldigt ont i bröstryggen när jag fick såna anfall. Be att få göra ultraljud på gallan om det kommer tillbaka. Sjukvården trodde mig inte riktigt men lät mig göra ultraljud och jaghade en riktigt inflammerad gallblåsa.

 7. Skönt att du fick hjälp och att ”värre” saker kunde uteslutas!
  Du/ni hade ju precis influensa och sedan maginfluensa. Kanske var det lite tidigt att träna redan nu.

 8. Fy vad läskigt men skönt att det gick bra. Krya på dig.

  Låter nästan som du hade takusubo eller hur det stavas det är en falsk hjärtinfarkt har jag fått lära mig som haft det tre gånger men ett tag sedan nu.

  Var rädd om dig finaste du. Visst är det härligt att vi har så fin sjukvård i landet.

  Kram från mig
  https://kamillaskamera.com/

  1. Aldrig hört talas om? Måste vara jobbigt. Tack så mycket och ja de är fantastiska🧡

 9. Fy! Jag har haft magkatarr som gett sig uttryck som hjärtproblem. enormt tryck över bröstet och flera akutbesök. Hoppas allt löser sig!

  1. Det är ju jättesvårt att veta vad som är vad när det känns lika, speciellt för oss kvinnor. Tack allt är bra🧡

 10. Jag har problem med både gallstensanfall och magkatarr..
  tro mig, de är Såå många gånger jag har trott att jag ska dö pga smärtan 🙈 Då har jag ändå fött flera barn.. skulle hellre göra det igen än att uppleva de riktigt aggressiva gallstensanfallen

 11. Så läskigt, skönt att ditt hjärta var ok! Jag är sjuksköterska på akutmottagning, märker att många som sökt med bröstsmärta som visar sig vara ofarlig skäms lite för att dom kommit. Men hellre en gång för mycket än för lite! Går ganska snabbt att köra EKG och hjärtprover.

  1. Ja lite skämmigt känns det när det blir ståhej och det inte är något fel☺️ Ni gör ett fantastiskt jobb, heja er❤️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg