LIIITE HALLOWEEN HEMMA

.

Vilken mysig helg det blev! Precis så där lagom halloweenig och lagom läskig och mys med vänner och MASSA god mat och godis. Sen så har det varit riktigt varmt och skönt här i Småstaden, så där så man inte behöver jackan på ute när man krattat och man kunde sitta ute och äta årets sista grillkorv på utemöblerna innan de plockades in. Idag får ni lite ögonblockpics från mitt casa och det lilla lilla Halowwenpynt som fått flytta in i en vecka. Spindelväv och miniskelett och något spöke eller två (Ovan syns masken jag hade igår när vi var borta på middag:)

.

.

.

Eldat har jag gjort i öppna spisen bara pga myskänsla inte pga brist på värme direkt!

.

.

.

Var nere på stan en sväng och fixade Halloweenorangea naglar! Och så har jag ätit läbbigt smågodis och ganska förskräckliga mängder, bu…

.

.

.

Lite ont i håret en stund idag så då har jag legat här framför brasan och tittat på Bachelor:)

.

 

.

Köpte ett par av dessa läskig ljus på Partyhallen och det var typ det bästa enligt Moje! Wow-effekt när man tänder och fingrarna smälter och förvandlas till rinnande BLOD.

.

.

.

Ett litet sött spöke som kan låta högt & hemskt och som mamman ångrar att hon köpte ganska snabbt. Tror batterierna ska få ”sluta fungera”asap..

.

.

.

Ett till litet gulligt skelett i entrén.

.

.

Nu blir det strax söndagsmys här hos oss med Kebabpizza  och lite senare ska vi kolla skräckfilm jag och tjejerna (TIPS please!)

.

Ha en mysig söndagskväll nu darlings!

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “LIIITE HALLOWEEN HEMMA

  1. Om ni inte sett ”Hereditary” med Toni Colette så är det ett bra tips. (Regi Ari Aster) Inte ofta skräckfilmer kommer över 6,0 på Imdb och den här har 7,3. ☠️🎃📽️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg