HJÄLP – VINTERTID!

REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

Idag på eftermiddagen skulle jag fota dagens till er men vet ni vad – jag hade heeelt missat att vi har vintertid from igår! Och att det ju blev mörkt redan kl 16! Åh jag var inte beredd på detta mörker r e d a n, känns som jag inte alls är bredd på vintertid och vinter än på några månader! Vintertid innebär arr man har halverad foto-arbetstid (om man vill ha naturligt dagsljus vilket är snyggast)

.

.

.

Jaja, det här iaf min nya snygga pcape! Perfekt att bara snabbt dra över sig och lagom varm (ull) En snygg cape känns så lyxigt tycker jag eller vad säger ni? Här har jag skinnbyxor och en stickad tröja och kängor.

.

Capen finns här

.

.

Fick tag på det siiista fotoljuset som fanns

.

Nu ska jag snabbt dressa om och sen ska vi cykla  ner till svärmor och svärfar på Kyrkbacken som ska bjuda på lite Halloweenmiddag! Får se om vi råkar på några monster och häxor på vägen. Ja jag veet att det är idag som ”riktiga” Halloween är enligt tradition (Bea har precis minkat Moje till läbbigt skelett:)

.

Ha nu en finfin fortsättning på måndagen!

.

KRAM

.

.

.

3 kommentarer till “HJÄLP – VINTERTID!

  1. Så snyggt ,Vart kommer dina kängor ifrån ? Har för mig du länkat tidigare men kan inte hitta .Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg