SAMMETSBODY

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Hallihallå världens tröttaste måndag!

.

Ja oh my vad seg jag är idag! Känns som om jag behöver ett par tandpetare för att kunna hålla upp ögonen ungefär. SÅ grått och mörkt ute och med en natt med minimalt med sömn (Maurits skulle absolut ligga uppe på mamma hela natten?) så blir det ingen piggelinkombo direkt. har försökt med kaffe och Berocca men  blir ju mest bara darrig som ett asplöv istället haha.Borde åkt och tränat en sväng på gymmet för att få mer energi men orkade inte ens det, nej det får bli nya tag imorgon helt enkelt!

 

 

.

Tog iaf en dusch och fixade mig och jobbade av det jag hade att göra idag och stack bla iväg och shoppade lite nytt advenstfint till ett samarbete. Hämtade sen en extremt julpeppig Moje i skolan som trallade julsånger och villa få sin lilla julgran upp på rummet men han får vänta liite till.

.

Min dagens är en ny superfin sammetsbody med jättefin urringning och nya sköna byxor.

Bodyn finns här och byxor med avsmalnat ben här 

.

.

Gillar ju kläder som är både riktigt snygga OCH bekväma och det är verkligen dessa.

.

.

Fast jag såg att vinter är på väg och det kommer snö nästa vecka! Helt plötsligt liksom, man har ju typ vant sig vid det här milda vädret nu. Bäst att kitta upp Maurits vintergarderob asap…

.

Nej måste jag sätta igång med middagsfixet här men vi ses imorgon igen!

.

KRAM

,

,

 

2 kommentarer till “SAMMETSBODY

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg