PYSSELTIPSET TILL PYSSELTOKIGA

.

W o w, idag hittade jag ett s å fint utskick i brevlådan! Ett underbart snyggt paket från Mokkasin- Sofia eller Sofia Vusir (@sofiaatmokkasin) Åh den mycket duktiga kreativa tjejen har jag följt läänge och hon är bara helt otrolig när det gäller inredning, miljöer, foto och papperskonst bla. Har tex skapat bla de där magiska juldekorationsblommorna på Svenskt Tenn ni vet. Nu har hon precis gett ut en jätteinspirerande bok. Hidden Winter, om just papperskonst och vinterpyssel! Och i den kan man läsa sig bla hur man själv gör just såna vackra  lyxpappersblommor som finns på Tennet…

.

.

Och hur man fixar dessa ljuvliga änglavingar!

.

.

eller juliga girlanger!

.

.

Eller en tokfin mobil. Eller något annat härligt man kan skapa tillsammans med barnen. Vi har mest pysslat såna vanliga julsmällkarameller tidigare men nu så har viju  massa nya roliga ideér! (Tack Sofia🤍)

.

.

Brrrr idag kom kylan till Småstaden och jag tänker om man skulle dra igång ett litet pepparkaksbak här kanske? Kan inte hålla mig mycket längre haha (Och nu kom jag på att jag måste beställa nya minilampor asap till mina Elflugor. Alla måste vara hela och fungerande till advent som är redan nästa helg – det går undan nu!)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “PYSSELTIPSET TILL PYSSELTOKIGA

 1. Jag fattar inte hur alla orkar fixa så mycket!? Har vissa dagar då lusten kommer men. men baka pepparkakshus fr grunden tex?
  Hur gör ni alla kreativa människor?!!! Hur hinner ni med allt? Jag älskar att vara kreativ m det går verkligen i vågor 😅😅
  å jul å nyår känns mest som en stress i mitt liv 😳 skulle kunna skippa hela rasket 🤗❤

 2. Instämmer med er föregående talare! Varför denna hysteri kring jul och andra högtider men julen är nog den värsta…Varför inte bara sätta sig ner och ta det lugnt och bara va…

 3. Det är någonting man har i sig, det känns inte som ett tvång, det är något man vill! Kreativiteten behöver få utlopp och jag älskar tex att fixa och hålla på😊🤶🏼 Julen är det mysigaste som finns!! Man är olika bara🙂 Ni som inte känner så är superbra på andra saker❣️

 4. Jag håller med. Det är svårt att hinna när man jobbar heltid. Hur gör ni andra för att hinna med?
  I år faller julen dessutom dåligt, knappt några extra dagar.

 5. Samma här, håller med föregående. Petra har det som sitt jobb att inspirera och det är hon bra på. Jag tycker det är roligt med tips och idéer men blir samtidigt stressad av allt fint alla andra gör. Har ibland tänkt sluta kika in på sådana bloggar som gör mig stressad men samtidigt vill jag ju se och njuta av allt fint. Tror dock att det endast är ett fåtal som pysslar så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *