VILKET SET!

REKLAM FÖR ELLOS

.

Idag ska ni få tips om en riktig härlig vinterfestoutfit som är precis så där som jag gillar. Som en väldigt glammig pyjamas skulle man kunna säga, hade på mig den här när vi var ute och åt nere i Göteborg på novemberlovet (Blev dock inget pics från den kvällen) Har ju flera såna här set med matchande skjorta och lösa byxor som jag använder massor. De är helt enkelt perfekta att dra på sig när man vill vara avslappnat elegant och snygg. Sen är ju tyget i just de här plaggen jag visar idag något verkligen extra. Skimrande och  lite frasigt i  underbar lila-cerise färg. Verkligen en eye-catcher med ett par klackar till (eller om man vill mockaloafers – loovely)

.

 

Min skjorta hittar du här och matchande byxor här

.

.

.

Här ser man verkligen skimret i tyget!

.

.

.Hos Ellos hittar du som vanligt massa läckert till säsongens festligheter! Sammetsklänning här, lila paljettklänning med puffärm här, svart snyggblus här, paljettkjol med fransar här, svart läcker långklänning här, cool mönstrad klänning här

.

Ellos har verkligen alltid s å mycket snyggt för alla modeller och i alla storlekar. Med min Black weekrabattkod får ni 10% extra på alla suveräna Black Week Deals – koden i kassan är

PETRANOV22  Erbjudandet gäller tom 30/11

.

KRAM

.

.

5 kommentarer till “VILKET SET!

  1. Jättefint set, jag har problem med att det ofta är polyester vilket blir så statiskt😫Har du något tips på hur man undviker det?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg