MORGONMYS

 

.

Lillerbror – om han får önska helst med en Iphone i handen (Såå mycket tjat om just det just nu, hjäälp)

.

Heeej lördag!

.

Imorse gick H upp första av alla som vanligt och stack iväg till bageriet och köpte nybakat frukostbröd (gör han jätteofta på helgerna – supermysig) Jag är ju en riktig segis på mornarna numera och ligger gärna och drar mig så länge det bara går men med en 6-åring i familjen går det ju inte hur länge som helst direkt. Han är alltid superpigg på morgonen (vaknar vid 8 på helgen) och ja då får man låna trötta mammas Iphone ibland. Men när jag väl kommit upp är det m y s som gäller och så är det alltid på helgen. God frukost dukas fram i matsalen och så tänder jag en brasa och ljus.

.

.

Och imorse kom största älsklingen ner från vinden och gjorde oss sällskap! Händer inte extremt ofta numera kan jag lova. Lolo och Moje har verkligen deras egna grej, de är såå himla goa med varandra och så har det alltid varit. Som senare när vi var ute på en pw jag och H, när vi kom hem hade Lolo tagit ut Moje och satt igång med krattning av löv på gården tillsammans. SÅNT gillar mami, 10 pluspoäng🤍

 

..

Idag har vi inte något bokat alls och det är rätt skönt! Jag skulle iväg med vänner och prova nya Adam & Oliver (restaurang) men det blev avbokat så det blir hemmafix och långkok. passar bra när det blåser iiisvindar runt knutarna (Läste att vissa av er ha fått massa snö också, här är det inte en snöflinga än) Att bara boa inne när det är sånt här väder är inte fel:)

.

Ha nu en finfin fortsättning på lördagen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “MORGONMYS

  1. Så fint ni har det!
    Ja, här har det snöat & blaskat hela dagen. Då är det extra mysigt att boa in sig där hemma.
    Ditt Spidersoffbord, vilken storlek har du på bordsskivan & vad heter skivan?

  2. Så fint och så mysigt, ljusstakarna från Skultuna är lovely!
    Här i Götet landade lite puder på backen under eftermiddagen, lär väl smälta undan på två röda men ändå, lite mys så länge det varar 🙂

  3. Du har det så fint Petra <3 Vilka bilder du tar! Behövde stanna upp och kommentera, det var så längesen. Så fint att se syskonen vara så kärvänliga mot varann, har ju en bonus som är lika gammal som din Lovisa, och vår minsta är 2. Dem är så gulliga tillsammans! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *