JAG PÅ JULMARKNAD & ETT SUPERTIPS

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

 

Idag har vi varit på Julmarknad! Flera stycken tom och här ser ni mig i på Skultuna Brukest. Liten, enkel och ja rar julmarknad. Blev ju riktigt ordentligt med julkänsla idag där vid ån och med snön som föll så fint. Vi åt julsmörgåslunch och kollade runt bland stånden och köpte ljus och brända mandlar. Jag var på jakt efter en stor marsipangris också, tradition att köpas på en julmarknad med det fanns inte tyvärr på någon av de marknaderna vi var på. (Får väl näthandlas som det mesta numera:)

,

Mina nya läckra skinnbyxor i brunt är en nyhet från Second Female och finns här (jag har S) och matchande sköna polotoppen från samma märke här (Tips: Just nu 30% off med koden BLACK30)

.

.

.

Hade faktiskt en helt ny outfit som jag kände mig både varm och fin i! Bland dessa nya fluffiga skinnvantar från Ugg som finns här.

.

.

.

Och mina nya puffer/skidjacka är från Busnel. (Om det blir en fjälltur i vinter så finns det matchande skidbyxor också, snyggt) Strl 38 på min. Och vet ni, just nu är det 30% off även på denna nyhet hos Modelin precis som på ALLT annat.

(Gaalet bra priser bara denna vecka, ni måste passa på om ni också gillar  Busnel. Eller märken som Inuikii, Levete Room, Neo Noir, Copenhagen Muse, Ugg mfl mfl)

.

 

.

Ännu mer julpeppade efter denna söndag!

.

.

(Var en sväng med de här frusna älsklingarna ner till Gäddeholms marknad också där det blev churros och jullökar<3)

.

..

Som sagt 30 % off på allt med koden BLACK30 under Black Week hos Modelin här

.

Nu har vi precis ätit H Speciale Pasta som söndagsmiddag här (heeregud så GOD den är) och nu ska vi ha söndagsmys och se senaste Göta Kanalfilmen tillsammans! Kul att kolla film hela gänget tillsammans, även Mojelito. Jisses vad man älskade första Göta Kanalfilmen när den kom förresten, så gaalet häftig var den – Loffe Carlsson och Storebro Boats, ojojoj:)

.

Önskar er en skön kväll så ses vi imorgon igen

.

KRAM

.

.

11 kommentarer till “JAG PÅ JULMARKNAD & ETT SUPERTIPS

 1. Vilken otroligt fin out fit! Och mysigt med julmarknader. Vi ska gå på en i början på december i alla fall. Hoppas på snö även då.
  Ha en fin vecka!

 2. Älsk på hela outfiten! Hade det inte varit för att jag redan köpt en liknande jacka från Arket (fast matt) så hade jag nog klickat hem denna, dragsko i midjan är så bra för att behålla värmen, snyggt är det också 🙂

  Hoppas SÅ att jag får tid över till att gå på julmarknad, men det är minst sagt späckade idrottscheman för kidsen ända fram till jul haha. Klubbmästerskap, cuper och matcher, underbart roligt men lite tid för annat vore trevligt att hinna med, har inte din skara barn också en massa helgarrangemang?

  Kram

  1. Alla barn har faktiskt inte det. Vi är många föräldrar som inser vikten med lugn och ro och återhämtning både för barn och vuxna.

   1. Idrott/aktivitet är oerhört viktigt för barnen och att banga match med laget man är med i är varken schysst eller något barnen skulle vilja. Idrott är livet, det är glädje, hälsa och gemenskap 🙂
    Det är den tiden i livet i några år innan de är stora och det är bara att njuta och följa med på färden men det kan absolut bli lite mycket på samma gång ibland men det är mest lilla mamman som står och viftar lite med önskningar om julmarknaden och annat mys 😉

    1. Jag ser tillbaka med glädje på tiden då mina barn var aktiva och det var uppstigning kl 6 en lördagmorgon för att vara funktionär eller bara åka iväg på tävling mm. Vid jul var det hektiskt med både lucia och en massa julavslutningar både i skola och vid deras aktiviteter men oj vad kul det var och jag är så glad att vi var med på alla deras evenemang. Idag kommer 20 åringar och hejar på stan…. från den tiden som man lärde känna alla dessa underbara ungdomar…

 3. Jättefin outfit! Jag blev sugen på att köpa vantarna från UGG, är de ordentligt varma? Jag är extremt frusen om händerna varje vinter..

  Ha en fortsatt fin kväll!

   1. Hej Petra,
    Vilken fin outfit 🤩 Vilken stl på vantarna har du? Hur är de storleksmässigt? Vänliga hälsningar, Eli ☃️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg