JULENS BELYSNING – HÄR HAR NI FAVORITERNA PÅ BLACK WEEK

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDIC NEST

.

Stjärnorna från Watt & Veke skapar verkligen julig m a g i

Åh snaaart ska julbelysningen upp här hemma (helgen) och vet ni vad, jag snubblad precis på världens supererbjudande när det gäller just vackra populära julstjärnor bla. Upp till hela 50% rabatt på massa ljuvliga stämningshöjare just nu så missa inte detta. Tänk hur många färger och modeller det finns på stjärnor nu förresten! När man var liten var det typ bara de i näver/trä, mässing ”blodiga handflator” (som mamma så mysigt kallade de gulröda pappstjärnorna som hängde i nästan varje hem haha) och så de i halm. Vi hade de i halm köpta på Hemslöjden i fönstren vårt gamla hus på landet, ojojoj vad jag tyckte de var vackra när de lyste på kvällen..

Visst ni förresten att Sputnikstjärnorna, som är superpoppis nu, var de första som gjordes till försäljning? Redan på 1800-talet  började de tillverkas för försäljning på tysk internatskola i Herrnhut.

Alla stjärnorna med finfin Black Weekrabatt hittar ni här

.

.

Och den vackraste av alla elljusstakar är också på Black Week! Nej det finns ingen lika gracil och med lika mysigt ljus (det är verkligen som ett gäng eldflugor) och lika lättplacerad. (Nu 2000 kr istället för 2649 kr!)

Sagolikt fina Elflugan (älskar den och jag har 7 st själv:) hittar ni här

.

..Tisdagens tips mina vänner🤍

.

KRAM

.

.

 

 

3 kommentarer till “JULENS BELYSNING – HÄR HAR NI FAVORITERNA PÅ BLACK WEEK

  1. åh älskade julstjärnorna förr!
    just de i trä och de i mässing 😍
    När det gäller ljusstakar vill jag ha vackra klassiska i mässing. De är tidlösa 🤗

  2. Jättefina stjärnor och ljusstakar! Har själv också investerat i ett gäng Elflugan ljusstakar. Tycker dom är så fina!
    Har lite problem med fina julklappar till mina ungdomar på 18 och 21 år (tjej 18 och kille 21). Du har inte möjlighet att tipsa på lite fint som du tänker köpa till dina ungdomar? (Förstår att det kanske är svårt med tanke på att dom kanske läser din blogg.) Eller så kanske dom vet vad dom ska få? Oftast blir det liksom lättare. Dom får vad dom vill och man slipper allt besvär med byte och återlämningar efter jul. Det är ju bara så strävigt! Ha en fin dag!

  3. Så fina julstjärnor men jag vill nog fortfarande ha dom gamla klassiska skulle också uppskatta lite julklappstips till 2 tjejer 14 och 18 år ungefär som dina flickor tycker det är så svårt

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg